Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöliittoa kismittää asuintalovarauksen taso – jäi hallitusohjelmassa liian vähälle huomiolle

Kiinteistöliiton toimitusjohtajan Harri Hiltusen mielestä asuintalovarauksen tason nostaminen ei kasvattaisi valtion menoja, mutta auttaisi taloyhtiöitä rahoittamaan tarpeellisia korjauksia.

Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltusen mukaan asuinrakennusten korjaustarve on kohonnut jo yli kahdeksaan miljardiin euroon vuodessa, mutta asuintalovarauksen taso on jäänyt selvästi jälkeen korjausrakentamisen kustannuskehityksestä. (Kuva: Raksystems)

Kiinteistöliitto on liittynyt monen muun tavoin tuoretta hallitusohjelmaa kehuvien etujärjestöjen joukkoon. Rakennuskannan kasvavan korjaustarpeen osalta hallitusohjelma jättää kuitenkin toivomisen varaa.

Kiinteistöliiton toimitusjohtaja Harri Hiltusen mukaan asuinrakennusten korjaustarve on kohonnut jo yli kahdeksaan miljardiin euroon vuodessa, mutta asuintalovarauksen taso on jäänyt selvästi jälkeen korjausrakentamisen kustannuskehityksestä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistöliittoa kismittää asuintalovarauksen taso – jäi hallitusohjelmassa liian vähälle huomiolle”

Viimeisimmät näkökulmat