Kokeile kuukausi maksutta

Betolarille miljoonarahoitus Business Finlandilta

Nykyisin rakentamisen standardit rajoittavat uusien materiaalien käyttöä betonissa ja muissa rakennustuotteissa. Tämä hanke pyrkii muuttamaan tilannetta, kertoo Betolarin teknologiajohtaja Jarno Poskela.

Tutkimusprojektissa haarukoidaan erilaisia sivuvirtoja, joilla voitaisiin korvata sementtiä betonin valmistuksessa sekä kehittää standardoituja menetelmiä niiden käsittelyyn ja käyttöönottoon rakentamisessa. Puolet rahoituksesta tulee Business Finlandilta.

Betolar on saanut Business Finlandilta myönteisen tukipäätöksen, jonka myötä se voi pureutua entistä tiiviimmin vaihtoehtoisten sivuvirtojen tutkimus- ja kehitystyöhön. Tutkimusprojektissa haarukoidaan erilaisia sivuvirtoja, joilla voitaisiin korvata sementtiä betonin valmistuksessa sekä kehittää standardoituja menetelmiä niiden käsittelyyn ja käyttöönottoon rakentamisessa.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betolarille miljoonarahoitus Business Finlandilta”

Viimeisimmät näkökulmat