Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin yrityskauppa varmistui

Caverion kertoi kesäkuussa täydentävänsä kiinteistöjen asiantuntijapalveluitaan ostamalla Inspecta Oy:ltä kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimus- ja konsultointipalvelut. Liiketoimintakauppa toteutui 1.9. ja 50 Kiwa Inspectan asiantuntijaa siirtyivät Caverionille.

Caverionin ammattilainen tarkastamassa painemittareita. Kuva: Alexey Sergejevich Ilin / Caverion

Liiketoimintakauppa perustuu Caverionin kasvustrategiaan. Asiantuntijapalveluiden laajentaminen tukee Caverionin liiketoimintaa ja roolia johtavana kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottajana.

Caverionin asiantuntijapalvelut täydentyvät kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimus- ja tarkastuspalveluilla. Kiinteistön kunnon selvittäminen on lähtökohtana kiinteistön toimenpiteiden suunnittelulle sekä vastuulliselle ja energiaviisaalle käytölle kiinteistön koko elinkaaren ajan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin yrityskauppa varmistui”

Viimeisimmät näkökulmat