Vesihuoltoinsinööriä

Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 5.4.2018

Kerava on rohkea, pieni suuri noin 35 500 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollista elää onnellista arkea. Se sijaitsee keskeisellä paikalla 20 minuutin junamatkan etäisyydellä Helsingistä. Kerava on vihreä ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa ihmisten, yritysten sekä ympäristön hyvinvointi on tärkeää. Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee reilut 1 700 eri alojen ammattilaista.

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla vakituiseen työsuhteeseen

VESIHUOLTOINSINÖÖRIÄ

Ensisijaisena vastuualueenasi on vesihuollon yleiseen kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä toimiessasi osallistut myös verkostojen suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluu hallinnollisia tehtäviä, kuten budjetointia, lausuntoja, selvityksiä ja lupa-asioita sekä kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteiden viranomaisvalvontaa (KVV-asiat). Teet tiivistä yhteistyötä kumppaniverkostomme kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta vesihuoltoalalta. Haemme tavoitteellista ja vastuullista henkilöä, joka pystyy hallittuun toiminnan organisontiin ja kehittämiseen.

Lisätietoja antavat:
Kehittämispäällikkö Tiina Lindström (tiina.lindstrom@kerava.fi), puh 040 318 2187
Toimialajohtaja Tapio Helenius (tapio.helenius@kerava.fi), puh 040 318 2461

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta 5.4. klo 8:00 mennessä. Ennen valinnan vahvistamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi