Arkkitehti

Päivämäärät Julkaistu 28.6.2019 Hae viimeistään 15.8.2019

ARKKITEHTI

Lappeenrannan Toimitilat Oy hakee arkkitehtiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme nyt palvelukseemme kehitysmyönteistä ja osaavaa hankekehitysarkkitehtia

Hankekehitysarkkitehti johtaa ja ohjaa rakennushankkeita tarve- ja hankesuunnitteluvaiheessa kiinteistönomistajan ja tilaajan edustajana. Hankekehitysarkkitehti toimii hanketiimissä, joka vastaa kaupunkikonsernin toimitilahankkeiden hankesuunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa.

Hankekehitysarkkitehti vastaa hankkeen tarve- ja hankesuunnittelusta ja toimii tilaajan asiantuntijana toteutusvaiheessa. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita sisältäen myös suojelukohteita. Hankesuunnitteluarkkitehti vastaa myös vuosikorjaustöiden arkkitehtisuunnittelun ohjaamisesta.

Haemme kokenutta arkkitehtia. Arvostamme kokemusta rakennusten suunnittelusta, suun-nittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä investointikustannusten ja elinkarikustannusten ymmärtämistä. Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta. Kokemus erilaisista toteutusmalleista ja urakkamuodoista sekä julkisista hankinnoista on etu. Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta rakennusalalta, tietomallityöskentelyn osaamista, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus on Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 15.8.2019 mennessä osoitteeseen lato@lappeenranta.fi . Aihekenttään tulee kirjoittaa ”Hankekehitysarkkitehti”.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Yhteystiedot.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
toimitilajohtaja Katri Tolvanen, p. 040 5743 630 tai katri.tolvanen@lappeenranta.fi

https://www.lappeenrannantoimitilat.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi