Hae Skanska Oppiva -harjoittelijaksi. Haemme oppivia sekä työmaatehtäviin että toimistoon mm. hankinnan, laskennan, talouden, tietotekniikan ja tietomallintamisen tehtäviin.

Päivämäärät Julkaistu 13.1.2020 Hae viimeistään 31.1.2020

Hae Skanska Oppiva -harjoittelijaksi

Hakuaika on käynnissä ja jatkuu 31.1.2020 asti. Haemme oppivia sekä työmaatehtäviin että toimistoon mm. hankinnan, laskennan, talouden, tietotekniikan ja tietomallintamisen tehtäviin. Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen sekä se, että koet arvomme omaksesi. Katso myös vinkit hakuun sivun alareunasta.

Haalariharjoittelu- ja työnjohtotehtävät

Työskentelet haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta. Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen sekä se, että koet arvomme omaksesi.

Talonrakennuksen harjoittelupaikat

Talotekniikan harjoittelupaikat

Infran harjoittelupaikat

Tuotantoinsinööriharjoittelijan tehtävät

Työskentelet avustavissa tuotantoinsinöörin tehtävissä projektista riippuen muun muassa dokumentaation ja laadunvarmistuksen, aikataulutuksen, tuotannon ohjauksen tai kustannushallinnan parissa unohtamatta Skanskalle tärkeitä turvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä tehtäviä.

Talonrakennuksen harjoittelupaikat

Infrarakentamisen harjoittelupaikat

Tietotekniikan tehtävät

Tietohallinnossa vastaamme IT-järjestelmien ja digitaalisten palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Harjoittelussasi tutustut laaja-alaisesti tietohallinnon eri tehtäviin. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa. Pääset perehtymään rakentamisen projekteissa käytettäviin suunnittelun ja tuotannon sovelluksiin ja palveluihin, mutta myös henkilöstö-, talous ja myynnin ja markkinoinnin järjestelmiin/palveluihin. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Tietomallintamisen tehtävät

Työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme digitiimissä tietomallien ja digitaalisten palveluiden parissa. Uudet teknologiat ja tietomallien hyödyntäminen auttavat meitä suunnitelmien laadunvarmistuksessa ja parantavat tehokkuutta työmaillamme. Harjoittelusi aikana olet mukana kehittämässä uusia digitaalisen rakentamisen palveluja ja varmistamassa tietomalliemme laatutasoa. Pääset tutustumaan kehityshankkeisiimme ja siihen, miten hyödynnämme projekteissamme virtuaalista ja lisättyä todellisuutta.

Talouden tehtävät

Talouden palvelukeskuksessa kehitämme moderneja IT-järjestelmiä ja olemme mukana alan viimeisimmässä kehityksessä ottamalla käyttöön esimerkiksi robotiikkaa. Harjoittelussasi tutustut laaja-alaisesti eri talouden palvelukeskuksen tehtäviin. Pääset perehtymään esimerkiksi osto- ja myyntireskontraan sekä kirjanpidon ja varainhallinnan toimintoihin. Talouden palvelukeskus sijaitsee Helsingissä.

Liiketoiminnan kehittämisen harjoittelijan tehtävät

Työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme liiketoiminnan kehitystiimissä. Työhösi kuuluvat markkina- ja kilpailija-analyysit sekä muut liiketoiminnan kehitystä tukevat selvitykset ja laskelmat. Pääset avustamaan kehityshankkeissa, esim. rakentamiemme hankkeiden takuuvaiheen kustannusseurannan kehittämisessä. Harjoitteluohjelman aikana pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin liiketoiminnan kehitystehtäviin.

Hankinnan ja laskennan tehtävät

Hankinnan harjoittelijana pääset tutustumaan rakennusyrityksen hankinnan osa-alueisiin ja tehtäviin monipuolisesti. Kolmivuotisen harjoittelun aikana saat hyvän käsityksen kansainvälisen yrityksen toiminnasta kokonaisuutena.

Laskenta on mukana rakennushankkeissa jo kaavoituksesta ja tontin hankinnasta alkaen. Laskennan harjoittelijana opettelet tuottamaan esimerkiksi määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin ja urakkatarjousten laadintaa varten.

Harjoittelupaikat:

Tarjoustoiminnan tuen harjoittelijan tehtävät

Tarjoustoiminnan tuen harjoittelijana pääset perehtymään tarjoustoiminnan tehtäviin monipuolisesti. Saat kokonaiskuvan tarjousprosessista työskennellessäsi tarjouslaskennan ja riskienhallinnan tehtävissä sekä tukiessasi tarjoustiimejä voittavien tarjousten tekemisessä. Tehtävässä pääset tutustumaan ja työskentelemään koko yrityksen liiketoiminnan ytimessä ja saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi rakennusliikkeen näköalapaikalla.

Vinkit hakuun ja haun eteneminen

  • Valitse harjoittelupaikoista itsellesi mieluisin.
  • Kerro meille hakemuksessasi kuka olet, missä opiskelet ja miksi haluat mukaan juuri Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan. Kuulemme mielellämme myös tulevaisuuden haaveistasi.
  • Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman alkuvaiheessa, sillä valitsemme ensimmäiset haastateltavat haun aikana.
  • Hakemusten perusteella jatkoon pääsevät saavat kutsun videohaastatteluun. Hyvän videohaastattelun pituus on noin 30 – 60 sekuntia. Tässä ajassa ehdit vastata esittämiimme kysymyksiin.
  • Videohaastatteluista valitsemme jatkoonpääsijät ja ilmoitamme heille mahdollisimman pian jatkohaastatteluista.
  • Lue täältä vinkit työhaastatteluun.
  • Onnea hakuun!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi