Kokeile kuukausi maksutta

Head of Scaffolding

PERI Suomi Ltd Oy
Sijainti Useita kaupunkeja, Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 22.5.2023 Hae viimeistään 5.6.2023

Haemme joukkoomme PERI Suomelle telineliiketoiminnan vetäjää. Tehtävässä pääset työskentelemään PERI:n telineratkaisujen parissa kansainvälisesti toimivassa alan johtavassa yrityksessä. Konsernimme kieli on englanti, ja lisäksi myös johtoryhmämme työskentelee englannin kielellä.

Telineliiketoiminta on keskeinen osa organisaatiomme strategiaa, joten tehtävässä pääset kasvattamaan tulevaisuuden liiketoiminta-aluettamme yhdessä kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Hakemassamme positiossa tehtävät koostuvat seuraavista osa-alueista:

  • Olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito sekä uusien asiakkuuksien hankinta yhdessä myyntitiimisi kanssa
  • Tulosvastuu telineliiketoiminnasta tavoitteiden asetannan, myynnin seurannan, tunnuslukujen analysoinnin ja raportoinnin muodossa
  • Budjetin laadinta yrityksen strategian mukaisesti
  • Yhteistyö konsernin tuotekehitysyksikön kanssa
  • Innostavana ja tiimin osaamista kehittävänä esihenkilönä toimiminen
  • Tekninen myynti ja vuokraus sekä ongelmanratkaisu asiakasrajapinnassa

Tehtävässä telineliiketoiminnan ymmärrys on selkeä etu, mutta myös taustasi rakentamisesta mahdollistaa kehittymisen telineammattilaiseksi organisaatiomme vahvalla tuella.

Menestymistäsi tukee, mikäli koulutustaustasi on esimerkiksi rakennusmestari (AMK) tai kaupallinen koulutus (AMK).

Mikäli lisäksi ajattelutapasi on aina asiakaslähtöinen, neuvottelutaidot hallussa ja verkostoituminen käy sinulta luonnostaan, olet etsimämme henkilö. Tartu siis tilaisuuteen ja luo oma urapolkusi rakentamisen näköalapaikalla!

Mielenkiintoisen ja haastavan johtoryhmäposition lisäksi, tarjoamme erittäin kilpailukykyisen peruspalkan, vapaan autoedun, ja päälle kannustavan tulospalkkamallin. Työntekijöillämme on lisäksi palkan päälle tuleva täysimääräinen lounasetu, täysimääräinen liikunta- ja kulttuurietu, sekä työterveyshuollon lisänä kattava terveysvakuutus. Tarjoamme myös laajasti erilaisia työkaluja itsensä kehittämiseen.

Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta meiltä löytyy toimistot myös Espoosta ja Haukiputaalta sekä pienemmät toimipisteet Turusta, Jyväskylästä ja Joensuusta. Ja toki yrityksessämme on käytössä myös joustavat etätyömahdollisuudet!

Mikäli tämä kuulostaa Sinun paikaltasi, lähetä hakemuksesi ja/tai CV, tai vaihtoehtoisesti linkki Linkkari-profiiliisi sähköpostiositteeseen: rekrytointi@peri.fi. Hakumme on auki 5.6.2023 asti.

Jos sinulle herää kysymyksiä, tai haluat muuten kuulla lisää tehtävästä tai kertoa itsestäsi, soittele ihmeessä meille päin! Tehtävästä lisätietoja antaa nykyinen telinepuolen vetäjämme Mikko Tammihovi. Mikon tavoitat parhaiten torstaina 25.5. kello 9–14 tai torstaina 1.6. kello 9–14 numerosta 050 468 3150.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat