Kokenut työnjohtaja/aluevastaava

Päivämäärät Julkaistu 17.4.2019 Hae viimeistään 21.4.2019
Haemme kokenutta työnjohtajaa/aluevastaavaa Helsingin Kaupunkiympäristötalon projektille
Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi projektinjohtourakkana Helsingin kaupungille Kaupunkiympäristötaloa, jonka tiloja tulee käyttämään noin 1 500 kaupungin työntekijää. Bruttoalaltaan noin 40000 neliön rakennus on suunniteltu modernit työskentelytavat ja kestävät ratkaisut mielessä pitäen.

Mitä pääset tekemään?

Vanhempana työnjohtajana/aluevastaavana johdat tiimiäsi osana isompaa projektitiimiä. Päävastuualueenasi ovat Kaupunkiympäristötalon julkisivu- ja vesikattotyöt, mutta työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Osallistut vaiheaikataulun suunnitteluun ja laadit viikkoaikataulut ja työvaihesuunnitelmat oman vastuualueesi osalta. Vastaat siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Hoidat materiaalihankintoja, huolehdit tarvittavista mittauksista ja dokumentaatiosta sekä osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin ja vastaanottotarkastuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että Helsingin kaupunki saa käyttöönsä toiveitaan vastaavan rakennuksen. Vankalle osaamisellesi on käyttöä jatkossa myös muilla projekteillamme.

Mitä toivomme sinulta?

– rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– riittävää suomen ja englannin kielen taitoa
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.4.2019 mennessä. Työpäällikkö Mikko Stenius (p. 040 840 9058, mikko.stenius@skanska.fi) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, projektista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi