Korjausneuvoja

Vanhustyön keskusliitto
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 3.9.2020 Hae viimeistään 15.9.2020

Haemme korjausneuvojaa Pirkanmaalle vakituiseen työsuhteeseen

Korjausneuvojan tehtävänä on vastata ikääntyneiden asuntojen korjauksiin liittyvästä neuvonnasta. Korjausneuvoja avustaa asiakasta korjaustarpeiden kartoittamisessa, suunnittelussa ja avustusten hakemisessa.

Toimeen valittavilta edellytetään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta asuntojen korjaustoiminnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa, halukkuutta ikääntyneiden kanssa toimimiseen sekä hyviä valmiuksia tietotekniikan käyttämisessä. Tehtävä edellyttää matkustamista ja oman auton käyttöä. Korjausavustusten hakuprosessin tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme ajanmukaiset työskentelyedellytykset, mielenkiintoisen ja paljon haasteita antavan toimintakentän sekä työskentelyä tukevan tiimin.

Korjausneuvojan toiminta-alueena on Pirkanmaa. Työsuhde on vakituinen. Toimi täytetään mahdollisimman pian.

Hakemus, CV, keskeiset tutkintotodistukset, palkkatoive ja mahdolliset dokumentit työuran viimeaikaisista saavutuksista suositustietoineen tulee jättää yhtenä tiedostona osoitteeseen jukka.laakso@vtkl.fi sunnuntaihin 15.9. mennessä.

Tiedustelut 11.9 klo 9-15, Jukka Laakso, puh. 040 5023807

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi