Laskentapäällikkö

Arkta Rakennuskultti Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 31.7.2020 Hae viimeistään 30.8.2020

Laskentapäällikkö Arkta Rakennuskultti Oy

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle Laskentapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin, sekä KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Arkta Rakennuskultilla on matala organisaatiorakenne ja ketterä toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Haemme sitoutumiskykyistä ammattilaista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset valitsemaan kohteita ja esittämään niitä eteenpäin johtoryhmälle, osallistut myös strategiatyöhön. Tulemme jatkossa hyödyntämään enenevässä määrin 3 ja 4D -suunnittelua laskennassa ja tuotannon hallinnassa, joten pääset kehittämään myös tätä osa-aluetta.

Toivomme että sinulta löytyy reilusti kokemusta urakkalaskennasta ja mielellään Jydacom-ohjelmistolla (tarvittaessa opetamme sinulle ohjelman). Vastuullasi on markkina-analyysit, kohteiden kustannuslaskenta, riskianalyysit, kohteiden tarjoaminen ja jälkilaskenta. Laskettavaa vuosittain on n. 40 M€ edestä, tiimissäsi on 1 laskentainsinööri apuna.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentapäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
– Aiempaa työkokemusta urakkalaskennasta.
– Olet kustannustietoinen ja järjestelmällinen.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Olet osana yrityksen johtoryhmää.
– Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n tästä linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Juho p. 050-5149958 ja (Sonja p. 040-5085162 11.8. alkaen) tai lähesty sähköpostilla juho.palosaari@varvaamo.fi tai (sonja.vainio@varvaamo.fi 11.8. alkaen). Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 30.8.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi