LVI-töiden valvoja / -asiantuntija

Sweco
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 2.8.2021 Hae viimeistään 30.8.2021

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Tampereelle talonrakennusprojekteihin

LVI-TÖIDEN VALVOJAA/ -ASIANTUNTIJAA

Haemme sinua, LVI-alan DI/insinööri/teknikko, toimimaan hankkeissamme LVI-töiden valvojana ja asiantuntijana. LVI-valvojana/ -asiantuntijana johdat ja ohjaat suunnittelua, hoidat LVI-teknisiin asioihin liittyviä asiantuntija- ja kustannuslaskentatehtäviä sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta. Tunnistamalla tulevia tapahtumaketjuja pystyt toimimaan asiakkaan luottohenkilönä. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa jokainen osapuoli on tärkeä osa onnistumisessa. Tiimissä tehdään töitä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla yhteistyössä niin tilaajan edustajien kuin urakoitsijoiden työnjohtajien ja työmaaorganisaation sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toimit itsenäisessä roolissa ja sinulla on laaja vastuu projektien asiantuntija- ja valvontatehtävistä. Räätälöidään osaamisellesi sopiva rooli, tehtävät ja kehittymispolku!

Viimeaikaisia projekteja Pirkanmaalla ovat olleet mm. TAYS:n R-sairaalan muutoshanke, Nokian Renkaiden tehdaslaajennus sekä Fimlabin tilakehityshanke.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Aikaisempi työkokemus työnjohdon tai työmaavalvonnan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut kehittymään työssäsi. Haluat tarjota parhaan palvelun asiakkaillemme. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa; kokemusta hankkeiden valvonta-, suunnittelu-, hankinta- tai toteutusvaiheesta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja oma-aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista palveluhenkisyyttä. Odotamme myös yleisimpien suunnittelu- ja toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa sekä arvostamme alan pätevyyksiä.

Haemme kuitenkin myös vielä löytämättömiä uusia voimavaroja yritykseen, joten työkokemuksen pituus ei ole ainut mittari.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat talotekniikkapäällikkö Jussi Multanen puh. 040 660 5397 sekä aluepäällikkö Heikki Mäenpää, heikki.maenpaa@sweco.fi puh. 050 366 2602. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 30.8.2021 mennessä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

 

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi