Maanhankintajohtaja

Avain Yhtiöt Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.8.2021 Hae viimeistään 6.9.2021

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Etsimme porukkaamme parhaita tekijöitä. Avain Yhtiöt hakee kokenutta

MAANHANKINTAJOHTAJAA

Tehtävänäsi on Avain Yhtiöiden maanhankinta valtakunnallisesti voimakkaassa kasvussa olevan asuntoliiketoimintamme tarpeisiin.

Vastuullesi kuuluu maanhankinnan strategia, suunnittelu ja johtaminen sekä käytännön toteutus kokonaisvaltaisesti. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus maanhankinnasta asuntorakennuttamisen tarpeisiin sekä syvällinen ymmärrys asuntoliiketoiminnasta. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja tuloshakuinen. Lähestyt asioita analyyttisesti ja pystyt tekemään tuloksellista yhteistyötä eri tahojen kanssa niin omassa organisaatiossa kuin sen ulkopuolellakin. Olet mukana investointien valmistelussa uudistuotantoa varten ja kuulut konsernin johtoryhmään. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvä englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa hyvien yhteyksien varrella, muut toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Tampereella ja Jyväskylässä. Pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien lisäksi kasvamme erityisesti Tampereen ja Turun alueella. Vuoden 2021 liikevaihtomme tulee olemaan yli 150 miljoonaa euroa ja investoimme asuntoihin noin 160 miljoonaa euroa.

Lisätiedot ja hakemukset 6.9.2021 mennessä:

Perttu Liukku, toimitusjohtaja
perttu.liukku@avainyhtiot.fi
p. 020 7624 710

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi