Kokeile kuukausi maksutta

Maaperätutkimusten projektipäällikkö

Ramboll Finland Oy
Sijainti Espoo, Lahti, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 16.1.2023 Hae viimeistään 12.2.2023

Ramboll etsii nyt maaperätutkimuksen projektipäällikköä Lahteen, Espooseen tai Tampereelle. Haluatko sinä työn, jossa pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja samalla osaksi yritystä, joka auttaa yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta? Hae meille maaperätutkimusten projektipäälliköksi.

Tervetuloa maaperätutkimus- ja geosuunnitteluyksikköön.
Maaperätutkimusten projektipäällikkönä olet osa yksikkömme 35 henkilön asiantuntija ryhmää, joka tuottaa laadukkaita maaperätutkimustuloksia geosuunnittelijoiden käyttöön. Työntekijämme työskentelevät maastossa ympäri Suomea, mutta Lahden toimipisteemme toimii kotipaikkanamme. Tehtävää voi hoitaa osittain etänä, sekä Lahden, Espoon tai Tampereen konttoriltamme.  Tehtävänäsi on varmistaa maaperätutkimusten sujuminen turvallisesti ja tehokkaasti. Pidät projektien aikana yhteyttä moniin eri tahoihin samanaikaisesti ja raportoit lopuksi tulokset eteenpäin niitä tarvitseville.

Meillä pääset työskentelemään rennossa ilmapiirissä, jossa saat vastuuta, mutta myös tukea tehtäviesi hoitamiseen.

Toivomme sinulta

  • olet toiminut projektipäällikön tehtävissä aiemmin
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme, jos sinulla on jo kokemusta joistakin seuraavista aiheista

  • maaperätutkimukset, kairaukset, näytteenotto, pohjavesiputkien asennukset
  • maastomittaukset

Työnantajana tuemme työntekijöitämme työn, perheen ja yksityiselämän yhteensovittamisessa. Meillä on mahdollisuus etätöihin useissa työtehtävissä. Uskomme, että erilaisuus tuo rikkautta työyhteisöön ja että jokaisen Rambollaisen tulee voida olla oma itsensä työssä. Olemme tutkitusti yksi Suomen suosituimmista työnantajista alallamme. Lue lisää millaista meillä on olla töissä.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja kerro miksi olet kiinnostunut Rambollista ja tästä tehtävästä. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan työt. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.02.2023.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Harri Turkki puh 040 531 0173.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat