Myyntipäällikkö

Doka Finland Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.8.2021 Hae viimeistään 19.9.2021

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme

Myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle

Vastaat alueella rakennusliike-asiakkuuksien itsenäisestä hoidosta ja aktiivisesta muottikaluston myynnistä, sekä varmistat projektien sujuvan läpiviennin muun asiantuntija-organisaation tuella. Kehität määrätietoisesti asiakaskuntaasi ja työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakasyritysten henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi olet osa maankattavaa myyntitiimiämme ja raportoit Suomen myyntijohtajalle.

Odotamme Sinulta kokemusta rakennusalan- tai teollisuuden- tuotteiden ja palveluiden ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille. Sinulla on hyvät vuorovaikutus –ja yhteistyötaidot ja haluat olla asiakkaidesi luottohenkilö haasteellisissakin tilanteissa. Hallitset perus IT työkalut (MS Office) ja kommunikoit sujuvasti Suomen kielellä. Englannin kielen osaaminen on etu. Toivomme Sinulta teknistä tai kaupallista koulutustaustaa, ja olet hankkinut kokemusta ja osaamista tekniikan aloilta. Rakennustekniikan tuntemus on etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää liikkumista alueella, joten sujuvuuden kannalta toivomme sinun asuvan Uudellamaalla.

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi kattavan perehdyttämisen ja koulutuksen, toimivat työkalut sekä mahdollisuuksia kasvaa kansainvälisessä, voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä -ja varsin mukavassa työyhteisössä- alan huippuosaajaksi.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi ja CV 19.9 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n senior konsultti Tapio Kivikangas 040-8338047, sekä Doka Finland Oy:n myyntijohtaja Olli Inkinen 040-7223967.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi