Osastopäällikkö, korjausrakentaminen ja tutkimukset

Ramboll
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2020 Hae viimeistään 18.10.2020

Rambollin Kiinteistöt & Rakentaminen -toimiala on noin 700 henkilön organisaatio. Toimialan yksi alati kasvavista liiketoiminta-alueista on korjausrakentaminen. Kansallisesti meillä on n. 150 korjausrakentamiseen erikoistunutta asiantuntijaa, jotka toimivat poikkitieteellisesti hankkeissamme ratkoen tilaajiemme haasteita.

Etsimme Jyväskylään osastopäällikköä, jolla on kunnianhimoa ja kykyä vastata korjausrakentaminen ja tutkimukset -osaston liiketoiminnasta, kehittää osastoa ja sen henkilöstöä sekä varmistaa toiminnan vastaavan alati muuttuvaa liiketoimintaympäristöä.

Tervetuloa Korjausrakentamisen osaajien joukkoon

Jyväskylän korjausrakentaminen ja tutkimukset osastossa on yli 10 erittäin motivoitunutta ammattilaista. Osastollamme on erittäin kattavaa osaamista peruskorjaussuunnittelusta ja kosteusvaurion korjaussuunnittelusta sekä kosteus- ja sisäilmateknisistä kuntotutkimuksista. Toimimme myös Terve talo- sekä kosteuden ja puhtaudenhallintakoordinaattoreina. Asiakaskuntamme koostuu julkisista rakennusalan ammattilaisista sekä yrityksistä.

Tehtävässäsi vastaat tiimin toiminnasta ja kehittämisestä sekä asiakkuuksista ja osastosi liiketoiminnasta. Toimit tiimin tukena suunnitteluprojekteissa ja jalkaudut heidän tukena kohteisiin. Osallistut lisäksi kansallisesti korjausrakentamisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät tutkitusti Suomen parhaassa konsultti­talossa. Meillä on aito tekemisen meininki, asiakaslähtöinen palveluasenne, motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät, sekä tyytyväiset asiakkaat. Työnkuvasi räätälöidään sinun näköiseksesi! Otatko sinä haasteen vastaan?

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Odotamme sinulta vähintään rakennetekniikan tutkintoa (DI, Ins. AMK), työkokemusta korjausrakentamisen suunnitteluprojekteista sekä esimieskokemusta. Tunnet omakohtaisesti rakennusalan konsulttimaailmaa ja sinulle on luontevaa toimia asiakasrajapinnassa. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, näkemystä ja kokemusta projektien onnistuneesta johtamisesta sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Vuorovaikutustaidot ovat yksi tärkeimpiä taitojasi.

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Työssä onnistumisen tueksi tarjoamme koulutusta osastopäällikön tehtäviin sekä vertaistukea esimiestyön avuksi.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Hakemukset
Jätä hakemuksesi ”Apply” linkin kautta viimeistään 18.10.2020. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Heidi-Johanna Jokelainen puh. 044 5363055.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi