Kokeile kuukausi maksutta

Projekti-insinööri väylähankkeelle

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Lohja
Päivämäärät Julkaistu 25.5.2023 Hae viimeistään 11.6.2023

 

Haemme projekti-insinööriä moottoritieosuuden elinkaarihankkeelle

E18 Muurla-Lohja -moottoritieosuuden elinkaarihanke jatkuu marraskuuhun 2029 saakka ja etsimme nyt hankkeelle hoito- ja ylläpitourakoinnin sekä omaisuudenhallinnan pariin projekti-insinööriä. Tieosuuteen liittyy paljon erityispiirteitä sekä taitorakenteita, kuten tunnelivaltaista tieosuutta, kymmeniä siltoja sekä tekniikkaa ja telematiikkaa. Tällä hankkeella työsi jää elämään vilkkaana väylänä, jolla liikkuminen on turvallista ja sujuvaa.

Projekti-insinöörinä huolehdit elinkaarihankkeen palveluntuottaja Tieyhtiön asioista ja varmistat vastuut ja velvollisuudet sopimusasioita käsiteltäessä ja neuvoteltaessa. Huomioit työssäsi taloudelliset näkökulmat ja vaikutukset sekä katsot asioita kokonaisvaltaisesti halliten laajoja asiakokonaisuuksia. Tehtävässä painottuvat erityisesti erilaiset raportointiin ja tilastointiin liittyvät tehtävät sekä väyläomaisuuden elinkaaren hallinta, kesä- ja talvihoidon valvonta ja tarkastustoiminta. Seuraat ja tuotat raportointia tilastollisesti liikennemääriin, ympäristöasioihin sekä tien päällä tapahtuviin onnettomuuksiin ja poikkeamiin liittyen. Väylävirasto ja Fintraffic ovatkin työhösi liittyviä tärkeitä sidosryhmiä.

Perehdyt myös syvällisesti projektin suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Huolehdit myös erilaisista hankkeen suunnitteluun liittyvistä tehtävistä. Teet parhaasi sen eteen, että hankkeelle asetetut laatu- ja kustannustavoitteet täyttyvät. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaat hankkeen etenemisestä sovitussa aikataulussa. Teet yhteistyötä myös muiden Skanskan toimintojen kanssa.

Työskentelet ensisijaisesti projektitoimistollamme Lohjalla ja Skanskatalolla Helsingissä, minkä lisäksi työ voi edellyttää liikkumista muuallakin Suomessa. Tässä tehtävässä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan pitkäaikaiselle ja uniikille projektille, jonka jälkeen haluamme hyödyntää osaamistasi muilla projekteillamme. Työnkuvasi on monipuolinen ja sitä voidaan tarkentaa kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalasta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä neuvottelutaitoja
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • hyvää suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • perustason IT-taitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen erityisesti infrarakentamisen, kunnossapidon tai sen valvonnan puolelta (esimerkiksi talvihoito, kesähoito, uudelleenpäällystys). Saat kauttamme tehtävässä edellytettävät työturvallisuuskoulutukset ja tarjoamme kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuden hankkia myös muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat