Projektinjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 22.2.2019 Hae viimeistään 8.3.2019

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunki ympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Rakennetun omaisuuden hallinta -palvelu hallitsee kaupungin tila-, katu- ja puisto-omaisuutta ja määrittelee toimitilahankkeiden tavoitteet. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Projektinjohtaja

Haemme palvelutilaverkkoyksikön tarve- ja hankesuunnittelutiimiin rakennusalan osaajaa (arkkitehtuuri, rakentaminen, kiinteistötalous) talonrakennus- ja vuokrahankkeiden tarve- ja hankesuunnitteluvaiheen projektinjohto- ja asiantuntijatehtäviin.

Motivaation ja oppimishaluisuuden lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja koordinointitaitoja, kokemusta rakennussuunnittelusta sekä talonrakennushankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheiden tuntemista.

Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme huikean mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osana asiantuntevan organisaation huipputiimiä sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Jätä hakemuksesi perjantaina 8.3.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-23-19 ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kaupunkiympäristö helsinkirekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi