Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö, Asuntorakentaminen

Arkta Reponen Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 21.9.2022 Hae viimeistään 7.10.2022

Haemme Helsingin seudun asuntorakentamiseen Arkta Reposelle projektipäällikköä. Johdat asuinrakentamisen alue- ja kerrostalohankkeiden rakennuttamista. Suunnittelun johtaminen, hankesuunnittelu ja projektien koordinointi ovat sinulle tuttua. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemus rakennustyömaan johtamisesta katsotaan eduksi. Tule mukavaan tiimiin hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisissa asuntorakentamisen hankkeissa.

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen ja mielenkiintoisia hankkeita, joiden johtamisesta voit olla ylpeä. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itseäsi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on kannustavan tiimin tuki. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Hyvät jatkuvat asiakaspalautteet ovat tuloksena ”Yhdessä hyvää rakentamisesta”, jossa sinulla on merkittävä rooli. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi Arktassa on laajempi Sujuva-työterveyssopimus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä luontais- ja henkilöstöetuja, kuten muun muassa kulttuuri-/liikuntaetuja.

Toimipaikkasi on Arkta Reposen Espoon toimistossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arkta Reponen Oy:n toimitusjohtaja Eero Lehtomäki: 040 173 5220 / eero.lehtomaki@rklreponen.com. Täytä hakemus CV:n kera 7.10. mennessä osoitteessa arkta.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi