Projektipäällikkö asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 23.4.2019 Hae viimeistään 14.5.2019

Viime vuonna rakensimme yli 3000 asuntoa. Kasvu on edelleen voimakasta, joten nyt etsimme projektipäällikköä asuntorakentamisen pariin Vantaan Tikkurilan toimistollemme (karttalinkki).

Projektipäällikkönä vastaat perustajaurakoinnin ja KVR-asuntorakentamisen projektien suunnittelun ohjauksesta luonnosvaiheesta työmaatoteutukseen asti; huolehdit arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnitelmien ratkaisuista. Pidät suunnitelmakatselmukset, vedät suunnittelukokoukset ja vastaat projektin suunnitteluvaiheen ajallisesta toteutumisesta.

Tässä tehtävässä rakennustekninen osaamisesi on keskiössä. Perehdytyksemme myötä opit jo tehtävän alkuvaiheessa käynnistämään hankkeen nollasta suoraan rakennusvaiheeseen saakka itsenäisesti.

Kun mietit urakehitystäsi, voit vakuuttua, että meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja sinulla on mahdollisuus kehittyä entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Olemme digitalisoimassa rakennusprosessiamme ripeään tahtiin, joten pääset kasvattamaan osaamistasi myös tietomallintamisen parissa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan esim. kesälomien jälkeen.

Miksi meille?

Meistä tässä tehtävässä hienointa on se, että näissä saappaissa on mahdollista kokea koko hanke alusta loppuun saakka. Näet oman kädenjälkesi, joka kantaa kaupallisesta vaiheesta suunnitteluun sekä lopulta konkretisoituu tuotantovaiheessa valmiiksi rakennuksiksi.

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisista työtehtävistä. Työ vaatii myös itsenäisyyttä ja yksin työskentelyä, mutta vahvana selkänojanasi toimii suunnitteluosaston väki ja koko asuinrakentamisen tiimi.

Meillä saat vapauden tehdä työsi hyvinkin itsenäisesti. Meille tärkeää on myös työn ja vapaa-ajan tasapaino – siksi voit itse järjestellä työaikasi ja työsi parhaiten soveltuvalla tavalla. Hierarkiamme on matala ja päätöksenteko ripeää.

Näillä eväillä menestyt

Tässä tehtävässä tarvitset
– (DI- tai AMK-) rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
– Kokemusta asuntorakennuskohteiden suunnittelusta ja/tai suunnittelun ohjaamisesta
– Kerrostalorakentamisen kokemus ja rakennusvalvonnan sekä lupamenettelyn käytäntöjen tuntemus on myös eduksi!
– Hyviä neuvottelutaitoja, jotta yhteistyö viranomaisten, sidosryhmien ja omien työkavereiden kanssa olisi mutkatonta

Olet kiinnostunut mallintamisesta ja ymmärrät tietomallien käytön mahdollisuudet rakennushankkeen suunnittelukokonaisuuden hallinnassa. Työkielemme on suomi ja tarvittavan tietoteknisen osaamisen opetamme sinulle.

Ok, tämä kuulosti mielenkiintoiselta!

Jos haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, voit ottaa suoraan yhteyttä tekniseen päällikköömme Tommi Peltolaan, tommi.peltola@lehto.fi tai p. 040 163 7784. Voit myös jättää CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Toimithan kuitenkin pian, viimeistään 14.5.2019 mennessä. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Ollaanpa pian kuulolla!Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi