Kokeile kuukausi maksutta

Rakennesuunnittelun erikoisosaajia

Granlund Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 27.5.2024 Hae viimeistään 17.6.2024

Rakennesuunnittelun erikoisosaajia

Rakennesuunnittelulla on suuri vaikutus rakentamisen hiilijalanjälkeen, elinkaarikestävyyteen ja luontovaikutuksiin. Kokoamme nyt rakennesuunnittelun erikoisasiantuntijoiden tiimiä, joka ottaa vastuulleen kaikkein kinkkisimmät kohteet ja haastavimmat olosuhteet.

Etsimme uusiksi työkavereiksemme:

rakennesuunnittelijoita

rakennesuunnittelun johtavia asiantuntijoita

rakennesuunnittelun osastonjohtajia

Mitä voimme tarjota rakennesuunnittelun asiantuntijalle?

Saatat tuntea Granlundin erityisesti vaativien kohteiden talotekniikkasuunnittelun markkinajohtajana. Nyt haluamme tarjota merkityksellisiä työtehtäviä myös rakennesuunnittelun asiantuntijoille, jotka innostuvat vaativista kohteista ja joille elinkaarikestävyys, vähähiilisyys ja muuntojoustavuus ovat suunnittelutyön lähtökohtia.

Olemme laajentamassa rakennesuunnittelun liiketoimintaa useille alueillemme, ja sinulla tulee olemaan merkittävä rooli kasvussamme. Tavoitteenamme on kasvattaa rakennesuunnittelun liiketoimintaamme keskittymällä vähähiilisiin ratkaisuihin, rakenteiden optimointiin, kiinteistöjen elinkaaren mittaisiin palveluihin ja konversiohankkeisiin, rakennusfysikaaliseen suunnitteluun ja poikkeuksellisen vaativiin korjaushankkeisiin. Työssämme hyödynnämme uusia teknologiota ja datalla johtamista.

”Me emme aio tehdä niin kuin on aina tehty. Strategiamme mukaisesti haluamme lisätä koko arvoketjun tuottavuutta ja hyödyntää digitalisaatiota tehdäksemme asiantuntijoidemme työpäivistä mielekkäitä. Lupaamme mahdollisuuden olla viemässä rakennesuunnittelua uudelle tasolle yhtiössä, jossa viihdytään hyvin ja jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.”

Timo Palonkoski, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Granlund Oy

Rakennesuunnittelun asiantuntijoiden apuna on laaja joukko Granlundin vaativien kohteiden asiantuntijoita eri aloilta. Teemme yhteistyötä sekä eri aluetoimistojen että eri liiketoimintojen välillä, joten apua ja tukea on saatavilla runsaasti.

Tavoitteenamme on kasvaa lähivuosina viiden suurimman rakennesuunnittelutoimiston joukkoon. Tässä kasvussa tarvitsemme uusia osaajia. Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä inspiroivassa ja mukavassa porukassamme, katso kaikki avoimet rakennesuunnittelun tehtävämme tai liity uraverkostoomme, jonka kautta saat tiedon uusista työpaikoistamme.

Tutustu rakennesuunnittelun palveluihimme

Näin teemme mielestämme työelämästäsi paremman

Me olemme talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella sekä talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Meitä granlundilaisia on jo yli 1 400 ympäri Suomen.

  • Kanssamme autat yhteiskuntaamme ottamaan merkittäviä yksittäisiä askelia vihreässä siirtymässä. Mielestämme meidän jokaisen työ on tärkeää.
  • Meillä saat tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Maineemme alamme parhaana ei ole tuulesta temmattu vaan pohjaa tinkimättömyyteemme sekä huippuosaamiseemme.
  • Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Uskomme, että sinäkin viihdyt. Me välitämme toisistamme mutta ennen kaikkea meillä on oikeasti ihan hauskaa yhdessä.
  • Me uskomme palkkatasa-arvoon ja reiluun palkkaukseen. Meillä on myös aina ollut tapana palkita hyvästä työstä ja onnistumisista. Meidän tulospalkkiomallimme koskee koko henkilöstöä.
  • Meillä tulet olemaan arvostettu osaaja. Se näkyy sinulle ansaitsemanasi vapautena ja vastuuna. Me luotamme sinuun ja kuuntelemme sinua. Kaikessa mitä teemme.
  • Maineemme vakaana ja luotettavana työnantajana pohjaa matalaan hierarkiaan, asiantuntijoidemme arvostamiseen, pitkiin asiakassuhteisiin ja aktiiviseen innovointiin.

Tämän lisäksi meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Tulisitko työkaveriksemme?

Miltä vaikutti? Haluaisitko tulla kanssamme rakentamaan uutta liiketoimintaa?

Tutustu rakennesuunnittelun avoimiin työpaikkoihimme ja hae työkaveriksemme viimeistään 17.6.2024.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästi – jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat