Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusmestari

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2023 Hae viimeistään 22.5.2023

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Rakennusmestarin tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisten käyttäjäpalveluiden sekä vuosikorjausohjelmassa olevien töiden ostopalvelun tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Rakennusmestari paikkoja on haussa kaksi, joista toinen tulee hoitamaan käyttäjille maksullisia käyttäjäpalveluita ja toinen sisäilmakorjauksia Espoon Tilapalveluiden kiinteistöissä.

Rakennusmestari vastaa, että rakennukset ovat käyttäjilleen turvallisia, terveellisiä ja olosuhteiltaan käyttötarkoituksen mukaisia. Kunnossapidon tulee olla asiakasystävällistä, tehokasta, taloudellista ja kiinteistöarvon mahdollisimman hyvin säilyttävää.

Työ sisältää myös kohdekäyntejä kiinteistöissä sekä tarkastusten raportointia.
Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.
Työaika 38 h 15 min/viikko.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rakennusalan koulutusta ja työkokemusta ja tietoteknistä perusosaamista.

Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden valvontatehtävistä, työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisista hankinnoista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tehtävästä lisätietoja antavat Korjauspäällikkö Pasi Maja puh. 046 877 3905 ja
työpäällikkö Heikki Pulkkinen puh. 040 636 4918, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lue lisää ja hae tehtävää täältä >

Hae tehtävää 22.5. klo 15:45 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat