Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö tai projekti-insinööri

Newsec
Sijainti Helsinki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 27.11.2023 Hae viimeistään 18.12.2023

Hei rakentaja! Miltä sinusta tuntuisi työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä? Tämä on sinulle tilaisuus siirtyä uusien mahdollisuuksien äärelle kiinteistöliiketoiminnan pariin – yritykseen, jossa työelämäkokemuksesi on mielekäs!

Haemme rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköömme lisävahvistuksia Helsinkiin ja Tampereelle.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme asuin- ja toimitilakiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta. Työskentelet parissa tai useammassa asiakkuudessa ja saatkin näin nähdä heti erilaisia kiinteistöjä ja toimijoita kiinteistöliiketoiminnan laajassa kentässä. Projektit ovat asuntopuolella pääsääntöisesti erilaisia ja -kokoisia rakennusteknisiä PTS-korjaushankkeita julkisivusaneerauksista linjasaneerauksiin. Toimitilapuolella vastaan voi tulla myös vuokralaismuutosprojekteja. Taustastasi ja osaamisestasi riippuen on mahdollista, että pääset projektipäällikkötehtävien lisäksi ottamaan isompaa roolia nimetyssä asiakkuudessa ja vastaamaan asiakkuuden rakennuttamisen johtamisesta.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeissa itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta. Projekti-insinöörinä tehtäväsi koostuvat samoista osa-alueista, mutta roolisi on projektipäällikköä avustava. Voit myös saada omia pienempiä projekteja johdettavaksesi projektipäällikön tukemana.

Arkesi kanssamme

Meillä rakennuttamisen tehtävissä työpäiväsi ovat sisällöltään vaihtelevia ja aina et tiedä aamulla, mitä kaikkea päivä tuo tullessaan. Tämä tosin on myös homman suola! Vedät palavereja, teet käyntejä työmaalla ja välillä hoidat paperitöitä konttorilla tai kotona. Työpäiväsi ja -viikkosi suunnittelusta vastaat itse.

Roolissasi työskentelet tiiviisti asiakkuuden kiinteistö- ja asiakkuuspäällikön sekä vuokraajien kanssa. Raportoit ja viestit heille sekä asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä.

Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useita. Varmistat, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta. Hankkeiden läpimenoaika on kaikkea 3 kk ja 3 vuoden väliltä, ja hankekoko pääsääntöisesti 50 000 – 1 M €.

Kotikonttorisi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa upouusissa toimitiloissamme, joihin olemme muuttaneet vasta tänä kesänä. Työskentelemme kuitenkin joustavasti myös etänä. Projektisi pyritään keskittämään kotikonttorisi alueelle, mutta niitä saattaa olla myös muualla.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi viime vuoden Great Place To Work:n 3. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköämme, joka muodostuu 33 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä, tukea onkin aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Tämä voikin olla vasta ensiaskeleesi meillä.
  • Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Hommia paiskimme tosissaan mutta emme koskaan liian vakavasti.
  • Koska haluamme kehittyä, haluamme sinunkin kehittyvän. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen. Onhan tekemisemme pitkäjänteistä ja pikavoittoja karsastavaa.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla vastuullisista tehtävistä urakoitsijan puolelta. Projektipäällikkönä johdat projektejasi itsenäisesti, kun taas projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön ohjauksessa.

Projekti-insinöörinämme sinulla on todennäköisesti samankaltainen tausta, mutta luonnollisesti kokemusta voi olla kertynyt hieman vähemmän.

Molemmissa tehtävissä menestymisesi kumpuaa halustasi ja kyvystäsi kantaa vastuuta. Rakennuttamisen tehtävät edellyttävät sitä, että kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Tärkeää on myös, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Mahdollisessa asiakasvastuullisessa roolissa edellä mainitut ominaisuudet korostuvat entisestään, minkä lisäksi tehtävässä onnistuminen vaatii asiakaspalveluosaamista. Niin projektipäällikkönä kuin -insinöörinäkin toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Mikä kuitenkin on meille tärkeintä – etsimme ennen kaikkea kuitenkin porukkaamme sopivia kavereita!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tiiminvetäjä Petri Bergman juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Petrin tavoitat puhelimitse numerosta 040 560 7554. Voit myös laittaa sähköpostia petri.bergman@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 18.12.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös palkkapyyntösi. Voit myös kertoa, kumpi tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaa. Toki katsotaan tätä vielä sitten yhdessäkin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat