Talotekniikka-asiantuntija projektinjohtourakointiin

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 5.9.2021

Haemme sekä LVI- että sähkötaustaisia kokeneita talotekniikka-asiantuntijoita projektinjohtourakointiin Finlandia-talon perusparannus- ja Ruskeasuon raitiovaunuvarikkohankkeille

Talotekniikkayksikkömme on mukana monessa mielenkiintoisessa hankkeessa pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Finlandia-talon ja Ruskeasuon raitiovaunuvarikon lisäksi rakennamme esimerkiksi Länsimetron Kivenlahden asemaa, jonka laajuus vastaa keskisuuren kauppakeskuksen rakentamista. Olemme myös mukana rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokkaan Puistosairaalan peruskorjaushankkeessa. Uudistuva sairaalarakennus tarjoaa tekijöilleen mielenkiintoisia haasteita, esimerkiksi kokonaisvaltaisen tietomallien hyödyntämisen kautta.

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtotehtävissä merkittävillä hankkeilla pääkaupunkiseudulla osana työmaan talotekniikkatiimiä. Ensimmäinen kohteesi on joko Finlandiatalon perusparannus tai Ruskeasuon raitiovaunuvarikko. Molempien hankkeiden kehitysvaihe on käynnissä ja toteutusvaiheiden odotetaan käynnistyvän loppuvuodesta. Pidät projektin LVI- tai sähkötöihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka: Kehitysvaiheessa ohjaat suunnittelua ja haet parhaita ratkaisuja tulevaa toteutusta ajatellen. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin. Kohteen toteutusvaiheessa ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta.

Edustat työsi kautta Skanskaa tilaajalle ja yhteistyökumppaneille. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien kanssa sekä rakennuspuolen kollegoidan kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkossa avautuukin mahdollisuus tulla mukaan muille mielenkiintoisille toimitila- ja/tai asuntorakentamisen uudis- ja saneerauskohteille.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta tate-urakoinnista, -rakennuttamisesta, -suunnittelusta tai -työmaavalvojan tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. lvi- tai sähköinsinööri tai DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tulosyksikön johtaja Mikko Lehto (p. 040 562 7539, mikko.lehto@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.  Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi