Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikkainsinööriä

VAV Asunnot Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 17.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

VAV on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja hallinnoi vuokra-asuntoja. Omistamme Vantaalla yli 11 000 vuokrakotia, joissa asuu lähes joka kymmenes vantaalainen. Rakennutamme uusia asuntokohteita vantaalaisten kasvaviin asuntotarpeisiin. Uudet kiinteistömme rakennetaan Joutsenmerkki-kriteereiden mukaisesti ja ne ovat A-energialuokan taloja.

Haemme rakennuttamisen tiimiin

TALOTEKNIIKKAINSINÖÖRIÄ

Toimit hankkeidemme talotekniikkainsinöörinä hoitaen vastuullesi annettuja hankkeeseen liittyviä tehtäviä, kuten työmaavalvontaa ja valvontadokumenttien laatimista taloteknisten töiden osalta, rakennushankkeeseen ryhtyvän edustajana toimimista Rakennusvalvonnan suuntaan taloteknisten asioiden osalta ja hankkeiden LVIAE-suunnittelunohjaukseen osallistumista.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Odotamme, että kykenet omatoimisesti ja itseohjautuvasti hoitamaan vastuullesi annettuja tehtäviä. Tampuuri -järjestelmän tuntemuksesta on sinulle etua. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja auto käytettävissäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan juna-aseman vieressä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös urasi alkupuolella.

Tarjoamme vakituista työpaikka, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua.

Lisätietoja työtehtävistä antaa rakennuttajajohtaja Anna Ritonummi, puhelin 0400 629 284, sähköposti anna.ritonummi@vav.fi. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä osoitteella rekrytointi@vav.fi.

Tutustu VAV:n Hyvän Asumisen Tekijöihin osoitteessa vav.fi/ajankohtaista/blogi/.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi