Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikkapäällikkö

A-Kruunu Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2022 Hae viimeistään 31.10.2022

A-Kruunu rakennuttaa vuosittain noin 500 viihtyisää ja kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.

Haemme Talotekniikkapäällikköä

A-Kruunu Oy on valtion erityistehtäväyhtiö, joka rakennuttaa omaan omistukseensa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa sekä muilla suurimmilla kaupunkialueilla. Lisäksi edistämme puurakentamista, vähähiilisyyttä, kiertotaloutta ja asumisen innovaatioita.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme joukkoomme Talotekniikkapäällikköä vastaamaan A-Kruunun kohteiden taloteknisestä kokonaisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu taloteknisen suunnittelun ohjaus ja laadun varmistaminen sekä rakentamisvaiheen taloteknisen valvonnan organisointi ja ohjaus. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeita rakennuttavien projektipäälliköiden kanssa. Lisäksi olet mukana kiinteistöjen ylläpidossa LVIA-asiantuntijana sekä autat kehittämään A-Kruunun uusien kohteiden LVIA-teknisiä ratkaisuja. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennuttajaorganisaation sekä vuokrataloyhtiön tehtäviä.

Toimenkuva on uusi ja sitä voidaan muokata valittavan henkilön mukaan. Voit olla raudanluja ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, riittävää asiantuntemusta LVIA-tekniikasta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, LVIA-suunnittelusta tai -urakoinnista. Sähkötekniikkaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinulta tehtävään liittyviä pätevyyksiä ja täydennyskoulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä, uudet toimitilat Helsingin Pasilassa sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa
rakennuttamisjohtaja Jouni Isomöttönen,
puh. 040 626 0570.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 31.10.2022
mennessä: jouni.isomottonen@a-kruunu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat