Tekninen johtaja

Sijainti Pomarkku
Päivämäärät Julkaistu 2.3.2020 Hae viimeistään 7.4.2020

Pomarkun kunnanhallitus julistaa haettavaksi

TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN

Tekninen johtaja on teknisen toimen toimialajohtaja. Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja teknisen lautakunnan esittelijä. Tekninen johtaja on myös vesihuoltolaitoksen johtaja. Edessä olevista investoinneista voidaan mainita mm. Pomarkusta Poriin johtavan siirtoviemärin rakentamishanke sekä uusi päiväkoti. Teknisen johtajan tehtäväkuva löytyy kunnan nettisivujen työpaikkailmoituksesta www.pomarkku.fi.

Tekniseltä johtajalta edellytämme rakennusinsinöörin (AMK) tai muuta soveltuvaa tekniikan alan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta, esim. rakennusmestari.

Soveltuvuutta arvioitaessa arvostamme työkokemusta rakennustekniikan ja kunnallistekniikan alalta, suunnitelmallisuutta, kykyä tiimityöskentelyyn sekä kykyä ilmaista itseään kirjallisesti ja suullisesti.

Virka täytetään 5.5.2020 alkaen toistaiseksi. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 7.4.2020 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi –sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, vaan niihin tutustutaan haastattelun yhteydessä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää postitse osoitteella Pomarkun kunta, Kirjaamo, Vanhatie 14, 29630 Pomarkku. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Lisätietoja antavat viikolla 11 kunnanjohtaja Eero Mattsson p. 040 582 4242, eero.mattsson@pomarkku.fi ja tekninen johtaja Jouni Koskinen p. 040 564 9607, jouni.koskinen@pomarkku.fi.

Pomarkun kunnanhallitus 24.3.2020

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi