Kokeile kuukausi maksutta

Tekninen johtaja

Riihimäen kaupunki
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2023 Hae viimeistään 31.5.2023

Riihimäki etsii Puuha-Peteä – tietenkin!

Riihimäen kaupungin tekniselle toimialalle haetaan kaikkien aikojen Puuha-Peteä. Virkaan valittavan ei tarvitse olla Pete, myös Paula käy. Keltaisen työmaakypärän sijaan päähäsi sovitellaan valkoinen kypärä. Tietenkin!

Teknistä toimialaa johtava Puuha-Pete kaiken korjaa, tietenkin. Työkalupakista löytyy hyvää perehtyneisyyttä tekniseen toimialaan, kokemusta rakentamisesta, rakennuttamisesta sekä johto- ja hallintotehtävistä. Työkaluvyön perusvaatimuksiin kuuluu erinomaiset yhteis- ja vuorovaikutustaidot, kokemus kunnallishallinnosta ja taloudesta. Kaivurin kyydissä Puuha-Pete kuljettaa maankäyttö- ja rakennuslain sekä kaavoitusprosessien tuntemusta ja valmistelukokemusta. Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kiire on kova ja tehtävää on paljon, mutta Puuha-Peten ei tarvitse tehdä kaikkea yksin. Hänellä on apunaan suunnittelu- ja toiminnanohjauksen Rolle, liikuntakeskuksen Hyrre, kaupunkitekniikan keskuksen Pusku ja tilakeskuksen Nosse. Yhdessä – tietenkin!

Urakoituasi työhakemuksen, lähetä se meille 31.5.2023 klo 10 mennessä. Osa hakijoista etenee haastatteluihin ja traktorinajotestiin. Haastattelut pidetään 2.6.2023. Traktorinajotestit ovat viikolla 23. Teknisen toimen johtajan virka täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Virkasuhteen ehtoihin ja palkkaukseen sovelletaan kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS). Toki voit esittää palkkatoiveen. Ennen kuin vahvistamme valinnan, valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 vuorokauden kuluessa valitsemispäätöksen saamisesta.

Toivomme saavamme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta täältä >. Mahdolliset paperihakemukset ja kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja Jouni Eho, p. 044 767 6674, jouni.eho(at)riihimaki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat