Kokeile kuukausi maksutta

Tiesuunnittelija

Ramboll Finland Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2022 Hae viimeistään 15.10.2022

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi tiesuunnitteluosaamista sekä innostusta työsi kehittämiseen. Oletko uusi tiesuunnittelijamme?

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa tiesuunnittelu -osaajien joukkoon
Uutena suunnittelijana pääset mukaan asiantuntevaan yksikköön. Voit olla vastavalmistunut ja urasi alkutaipaleella tai sitten hyvin kokenut alan ammattilainen. Molempiin tehtäviin meillä on osoittaa mielenkiintoinen ja haastava urapolku!

Projektikantamme muodostuu esisuunnittelusta aina toteutussuunnitteluun asti. Kokemuksesi ja mielenkiintosi perusteella pystymme räätälöimään sinulle parhaiten sopivan asiantuntijuuden monipuolisessa organisaatiossamme valtakunnan merkittävimpien tiesuunnitteluhankkeiden parissa.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • Suunnittelutehtävät erilaisissa väylähankkeissa
  • Olet osana monipuolista asiantuntijaverkostoamme

Rakennamme ihmislähtöistä työilmapiiriä, jossa työnteko joustaa elämäntilanteen mukaan. Teemme töitä sen eteen, että jokainen rambollainen kokisi voivansa olla oma itsensä meillä.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Kokemusta väyläsuunnittelusta (tie tai katu)
  • Infra alan koulutus (DI, Ins.)
  • Olet innostunut väylähankkeiden suunnittelusta ja sinulla on itsenäinen työskentelyote sekä tiimityöskentelytaitoja. Tehtäväkenttäsi ja urapolkusi organisaatiossamme muodostuvat mielenkiintosi, kokemuksesi, osaamisesi sekä työtehtävissä kasvamisen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtäviä sähköisesti täältä. Hakuaika tehtäviin päättyy 15.10.2022.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Infra&Liikenne -yksikönpäällikkö Marko Turkki puh 0400 512123.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi