Toimipisteen esihenkilö Konevuokraukselle Kuopioon

Skanska
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme Konevuokraukselle toimipisteen esihenkilöä Kuopioon

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Toimipisteen esihenkilönä johdat Kuopion konevuokraamon toimintaa ja huolehdit arjen sujuvuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen sekä myyntiä että asiakaspalvelua ja varmistaen toiminnan kannattavuuden. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan, sisältäen sen hallinnan ja kunnossapidon. Olet erinomainen esihenkilö noin 5 henkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Aluepäällikkö Mikko Räisänen (p. 050-575 4106, mikko.raisanen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi