Kokeile kuukausi maksutta

Toimitilapäällikkö

Valkeakosken kaupunki
Sijainti Valkeakoski
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2023 Hae viimeistään 26.5.2023

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

TOIMITILAPÄÄLLIKKÖÄ (vakanssi 72025)
johtamaan ja kehittämään Valkeakosken kaupungin toimitilapalveluita

Toimitilapalveluiden vastuulla on Valkeakosken kaupungin omistamien kiinteistöjen, liikunta- ja leikkipaikkojen ja viheralueiden yllä- ja kunnossapito sekä rakennuttaminen yhteistyössä teknisen keskuksen hallinnon kanssa. Lisäksi toimitilapalveluiden vastuulle kuuluu kaupungin metsätalous.

Haemme virkasuhteeseen toimitilapäällikköä vastaamaan toimitilapalveluiden tulosalueen johtamisesta ja kehittämisestä. Toimitilapäällikkö vastaa toimitilapalveluiden tulosalueen budjetista, asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, hankesuunnitelmien valmistelusta sekä sisäisestä ja ulkoisesta vuokrauksesta. Esimiesvastuulle kuuluu viisi suoraa alaista ja toimitilapäällikön johtaman tulosalueen kokonaisvahvuus on 55 htv.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää positiivista, kehitysmyönteistä ja innostuvaa asennetta, paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Toivomme, että hakijana omaisit kokemusta toimialasta ja julkishallinnosta. Tehtäväkenttä on laaja eikä sinun ole välttämätöntä olla kaikkien osa-alueiden valmis osaaja. Aktiivinen ja määrätietoinen asenne auttaa sinua pitkälle. Sinua tukemassa on ammattitaitoinen ja osaava työyhteisö.

Työaika on 36,25 h/vko ja palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset on toimitettava 26.5.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 529154) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Lisätietoja:
arkisin klo 15-16 tekninen johtaja Hanna-Kaisa Lahtisalmi puh. 040 335 7710

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat