Tuotantoinsinöörejä OYS 2030 -hankkeelle

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme kahta tuotantoinsinööriä kustannus- ja aikatauluhallinnan tehtäviin OYS 2030 -hankkeelle Ouluun

Olemme mukana monelle Pohjois-Suomen kiinnostavimmista hankkeista. Vastaamme esimerkiksi Oulun uuden sairaalarakennuksen B-osan suunnittelusta, projektikehityksestä ja rakentamisesta osana OYS 2030 -allianssitiimiä. Rima on asetettu korkealle tällä haastavalla kohteella; Tavoitteemme on rakentaa Ouluun maailman älykkäin sairaala, joka palvelee ihmisiä tuhannen kilometrin säteeltä. Tuotannon tarkka suunnittelutyö on ollut erityisen tärkeää, jotta potilasturvallisuus säilyy ja sairaalan normaali ja keskeytyksetön toiminta voidaan turvata läpi koko rakentamisvaiheen. Olemmekin päässeet käytäämään asiantuntemustamme ja kehittymään edelleen tiivistä yhteistyötä toistemme kanssa tehden.

Tuotantoinsinöörinä työskentelet osana tuontantoinsinööritiimiämme sen varmistamiseksi, että työnjohdolla ja muulla tuotannon henkilöstöllä on edellytykset toteuttaa OYS 2030 -hanke suunnitellusti. Riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi, voit keskittyä ensisijaisesti kustannus- tai aikatauluhallinnan tehtäviin – tiimissä on tilaa molempien asiakokonaisuuksien asiantuntijoille. Toimit tärkeänä linkkinä tuotannonsuunnittelun, hankinnan ja työmaan välissä, ja pääset vaikuttamaan siihen miten sairaala rakentuu. Molemmissa tehtävissä sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kustannushalintapainotteisessa roolissa keräät ja analysoit kustannustietoa yhdessä työnjohdon ja muun henkilöstön kanssa. Tehtäväsi ydin on kustannusseuranta ja ennustaminen yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin ja olet mukana laskemassa muutoskustannuksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä ja vastaat erilaisten dokumenttien hallinnasta. Ohjaat hanketta taloudellisia tavoitteita silmällä pitäen, kuitenkaan unohtamatta muita meille tärkeitä asioita.

Aikatauluhallintaan painottuvassa tehtävässä tuet projektitiimiä siinä, että hanke valmistuu ajallaan. Sen lisäksi että seuraat ja suunnittelet työmaan edistymistä pääset vaikuttamaan tulevaan toteutukseen; Olet mukana miettimässä työtapoja ja etenemistä niin, että mahdolliset pullonkaulat olisi tunnistettuna ja taklattuna jo ennakkoivasti. Hankkeellä käytössä oleva tahtituotanto antaa tässä onnistumiseen hyvät edellytykset, minkä lisäksi rinnallasi on toinen aikatauluhallintaan perehtynyt tuotantoinsinööri ja taustajoukkoinasi on konsernin asiantuntijatiimi.

Projektijohtaja Markus Pöllä (p. 040 543 5699, markus.polla@skanska.fi) ja rakennuspäällikkö Tapani Heikkilä (p. 040 058 5704, tapani.heikkila@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä omaksua ja hyödyntää erilaisia tietojärjestelmiä
  • soveltuvaa koulutusta
  • työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista, jota soveltaa näissä tehtävissä.

Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä rakennusalalta, mutta voit myös ponnistaa tähän muunlaiseen kokemukseen nojaten.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi