Tuotantoinsinööri uudisrakentamisen kohteeseen

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 5.7.2020

Haemme Tuotantoinsinööriä uudisrakentamisen kohteeseen PK-seutu

Meillä on parhaillaan 2 rakennusalan yritystä, jotka hakevat kauttamme Tuotantoinsinööriä. Yritykset ovat keskisuuria liikevaihdoltaan ja rakentavat pääasiassa uudiskohteita Pääkaupunkiseudulla. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävät ovat vakituisia.

Vastuullasi tuotantoinsinöörinä on mm. suunnittelun ohjaus, tavoitearvion laadinta kustannusarvion pohjalta, kohteen asiakirjat yhdessä työpäällikön kanssa, hankintoja (laajuus osaamisen mukaan), kustannus- ja aikatauluseuranta, laadulliset tavoitteet, työmaa- ja urakoitsijapalavereihin osallistuminen sekä sisä- ja muutostyöhinnoittelu. Urapolku tuotantoinsinöörin tehtävästä voi johtaa projektipäälliköksi, työpäälliköksi tai erilaisiin kehitystehtäviin. Aloitus tehtävässä on syksyn aikana.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 100 rakennusalan toimihenkilöä on saanut kauttamme uuden työn ja onnistumisprosenttimme on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantoinsinööri uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Vähintään 3-5 vuoden kokemus työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävästä
-Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n ”Hae paikkaa” -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 5.7.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi