Useita avoimia tehtäviä

Päivämäärät Julkaistu 23.6.2020 Hae viimeistään 31.8.2020

Tervetuloa
mukavuusalueelle!

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Etsimme kasvavaan organisaatioomme
pääkaupunkiseudulle

Työpäällikköä
Vastuullasi on rakennusprojektien tuotanto, kustannushallinta ja laatu. Vastaat myös projektien aliurakoiden hankinnasta. Lisäksi toimit RS-, PJU- ja KVR-kohteissa toteutusvaiheen suunnittelunohjaajana.

Työmaapäälliköitä
Työmaapäällikkönä toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimi-
henkilöiden esimiehenä ja tukenasi on työpäällikkö.

Työvaihemestareita
Työvaihemestarina pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella.
Työskentelet kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuus-
tavoitteet täyttäen.

Tuotanto- ja projekti-insinöörejä
Tuotanto-/projekti-insinöörinä työskentelet työmaalla ja tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta.
Lisäksi teet hankkeesta riippuen yhteistyössä työmaapäällikön kanssa hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa.

Lisätietoja työpäällikön, työmaapäällikön, työvaihemestarin sekä
tuotanto- ja projekti-insinöörin tehtävistä antaa rakennusjohtaja Juha Klami arkisin klo 15-16 välillä p. 040 675 5565, juha.klami@pohjolarakennus.fi

Projektipäällikköä
Projektipäällikkönä vastaat nimettyjen asuntorakentamishankkeidesi kokonaisvaltaisesta johtamisesta talouden, aikataulun ja laadun osalta sekä vastaat niiden suunnitteluttamisesta alusta loppuun asti. Laadit alustavat kannattavuuslaskelmat ja osallistut kaavamuutoshankkeisiin yhdessä hankekehityksen kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa hankejohtaja Hannu Hirvensalo arkisin
klo 15-16 välillä p. 040 575 6293

Laskentainsinööriä
Laskentainsinöörinä päätehtävänäsi on tuottaa kustannus- ja tavoitearvioita sekä vertailu- ja jälkilaskentatietoa. Toimit laskentapäällikön alaisuudessa ja kuulut kolmen henkilön laskentatiimiin.

Lisätietoja tehtävistä antaa laskentapäällikkö Harri Tontti p. 040 843 9045

Katso lisätietoja ja täytä hakemus 31.8.2020 mennessä
ura.pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi