Vastaava työnjohtaja (toimitilat) – Arkta

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 14.9.2021 Hae viimeistään 10.10.2021

Arkta kasvaa ja nyt on tarve palvelurakentamiseen vastaavalle työnjohtajalle. Arkta Rakennuskultilla on RALA- pätevyys ja yrityksessä panostetaan laatuun. Arkta on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin. Yrityksessä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. Tyypillisiä kohteita ovat koulut, päiväkodit, kirjastot, seurakuntatilat, urheilu- ja liikuntatilat sekä hoivakiinteistöt. Kohteet ovat uniikkeja ja niissä käytetään erilaisia rakentamisen ratkaisuja. Jos pidät siitä, että pääset haastamaan osaamistasi, niin Arkta on oikea paikka! Kohteita rakennetaan alueella Espoo, Helsinki ja Vantaa ja ne ovat kooltaan n. 5 M euroa – 15 M euroa. Arkta Rakennuskultin toimisto on Espoossa.

Vastaavana työnjohtajana haluat viedä asioita eteenpäin ja olet kiinnostunut kehittämään prosesseja ja työmaan toimintoja. Arkta Rakennuskultilla on vuosittain 2-3 kehitysprojektia käynnissä ja näihin pääset osallistumaan halutessasi. Vastuullasi on työmaan johtaminen (laatu, työturvallisuus, kustannukset, aikataulu). Vastaat työmaiden tavoitearvion noudattamisesta, ja ennustamisesta yhdessä työpäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös työmaiden hankinnat hankintainsinöörin avustuksella. Vastaavan työnjohtajan työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan. Mikäli olet kokenut tekijä alalla, löytyy sinulle vaativia kohteita ja jos olet uran alussa, on mahdollista katsoa sopivan kokoista kohdetta sinulle.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti syksyn aikana. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultti Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

-Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
-Vastaavan pätevyyttä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla (tai sinun on mahdollista hakea lähiaikoina).
-Hyvää rakentamisen teknistä ja kokonaistaloudellista osaamista.
-Tunnet rakentamisen lait ja asetukset ja osaat johtaa ihmisiä.
-Työturvallisuus ja laatuajattelu on sinulle tärkeää.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

-Arktalla on suoraviivainen organisaatio ja vähän hierarkiaa.
-Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
-Työmaat ovat lähes itsenäisiä yksiköitä, joita tuetaan.
-Palkan lisäksi on tarjolla selkeä bonusmalli, joka on sidottu työmaan tulokseen. Sinulla on selkeä vaikutusmahdollisuus ja bonuksia on maksettu vuosittain.
-Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
-Työsuhde-etuna on mm. lounas- ja liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Juho Palosaari p. 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi tai Sonja Vainio p. 040 508 5162 ja sonja.vainio@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 10.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Tämän paikan lisäksi meillä on useampia toimihenkilöhakuja käynnissä PK-seudulle (julkisia ja piilohakuja). Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi