Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja sekä hankintainsinööri

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 2.9.2021 Hae viimeistään 30.9.2021

Haemme Keski-Suomen alueelle vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa sekä hankintainsinööriä

Vastaavan työnjohtajan monipuolissa tehtävissä vastuullesi kuuluu työmaan eri työvaiheiden eteneminen aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä.

Työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat aliurakoita ja työntekijöitä ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta.

Hankintainsinöörin tehtävässäsi vastaat muun muassa hankintojen kilpailutuksesta ja sopimusten laadinnasta sekä osallistut alueellisiin hankintapalavereihin ja projektien seurantaan. Toimit yhteistyössä eri osastojen kanssa ja verkostoasi ovat alueen urakoitsijat ja toimittajat. Sinulla on myös tärkeä rooli hankintatoimen kehittämisessä. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylän toimistossamme.

Mitä toivomme sinulta?

Työnjohtoon etsimme ihmistä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja, täsmällisyyttä sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta. Työ edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri).

Hankintaan haemme vastuuntuntoista ja kokonaisuudet hallitsevaa ammattilaista. Luonteeltasi olet huolellinen, täsmällinen ja energinen. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja tunnet rakennustyömaan toimintatavat. Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta sekä rakennusalan hankintaprosessin hallitsemista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Töitä tehdään yhdessä hyvän työporukan kanssa. Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle toki myös kattavat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin.

 

Tarkempaa tietoa vastaavan työnjohtajan ja työnjohtajan tehtävistä antaa

työpäällikkö Jukka Saramäki, puh. 050 463 7426

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteessa: lapti.fi/rekrytointi

 

Tarkempaa tietoa hankintainsinöörin tehtävästä antaa

hankintapäällikkö Hanna Ahonen, puh. 040 184 5117

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 26.9.2021 mennessä osoitteessa: lapti.fi/rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi