Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia

Astora-Rakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2022 Hae viimeistään 23.12.2022

Uusien hankkeiden alkaessa etsimme kokeneita vastaavia työnjohtajia Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle mahtavaan porukkaamme.

Meillä pääset mukaan tulevaisuuden rakentajien joukkoon, joiden arvoja ovat asiakaskeskeisyys, toimitusvarmuus, korkea laatu, ammattitaito, työturvallisuus ja vastuullisuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä vakavaraisessa ja tunnetussa rakennusliikkeessä, monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseäsi ammatillisesti sekä edetä urallasi. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja palkitsemme tietenkin tuloksekkaasta työstä. Ja mikä tärkeää, kaupan päällisiksi saat mahtavat työkaverit sekä kannustavan ja rennon työilmapiirin.

Jos laatu, kustannustehokkuus ja aikataulussa pysyminen ovat sinulle ykkösprioriteetteja hankkeessa kuin hankkeessa, saatat olla etsimämme tekijä.

Hae tehtävään helposti tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.