Kokeile kuukausi maksutta

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Vihdin kunta
Sijainti Vihti
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2023 Hae viimeistään 5.6.2023
Etsimme sinua

YHDYSKUNTATEKNIIKAN PÄÄLLIKKÖ

johtamaan Vihdin kunnan kunnallistekniikan palveluita kuntalaisillemme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vähintään alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta infrarakentamisesta sekä kunnossapidon vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta henkilöstö- ja talousjohtamisesta. Arvostamme motivoitunutta ja kehittävää työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä. Kokemus kunta-alalta katsotaan eduksi.

Yhdyskuntatekniikanpäällikön päätehtävänä on katu- ja viher- sekä liikuntapaikka-alueiden rakentamistoiminnan ja kunnossapidon johtaminen, organisointi ja kehittäminen. Tehtävään sisältyy myös viranhaltijapäätösten ja tulosalueen lautakunta-asioiden valmistelu sekä viranomaisneuvottelut. Vastaat myös kunnallistekniikan talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tulosalueeseen vuotuinen budjetti on noin 7-8 miljoonaa euroa.

Kunnallistekniikan tehtävät jakaantuvat katujen, puistojen, viheralueiden ja liikuntapaikkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Kunnallistekniikan asiantuntijaryhmä vastaa suunnittelun ohjauksesta, yksityistieavustuksista, metsäomaisuuden ylläpidosta, kilpailutuksista ja rakennuttamistehtävista. Lisäksi hankimme suunnittelu-, toteutus ja ylläpitopalveluita puitesopimuskumppaneilta. Tulosalueen henkilöstömäärä on noin 20.

Lisätietoja virasta antaa tekninen johtaja Ville Könönen, puh. 044 042 1347, ville.kononen@vihti.fi (parhaiten tavoitettavissa arkiaamuisin klo 8-9).

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset tehtävät
  • ammattitaitoisen työyhteisön
  • esihenkilön tuen
  • koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • kunta-alan lomaetuudet sekä
  • liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Tehtävän kuukausipalkka on 4 821 € ja mahdolliset työkokemukseen perustuvat lisät. Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana viikolla 24. Varauduthan esittämään alkuperäiset opinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit lähettää 5.6.2023 klo 14.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Kysymyksessä on uusintahaku, edellisessä haussa mukana olleet hakemukset otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat