Rakennusalan kokeneelle työmaajohdolle on kysyntää Kuopion alueella. Rakennusliike Lapti Oy:n hankkeet Kuopion Portti ja KYS Uusi Sydän -hanke käynnistyvät keväällä 2018. Hankkeiden rakentamisen kesto on 4-7 vuotta.

Rakennusliike Lapti Oy:n Itä-Suomen alueen aluejohtaja Risto Pekkarisen mukaan korkean rakentamisen buumi on siirtynyt pääkaupunkiseudun lisäksi myös isoimpiin kasvukeskuksiin kuten Kuopion alueelle.

”Esimerkiksi Kuopion Portti -hankkeessa Kuopion asemanseudulle rakennetaan yhteensä neljä taloa, joista kolme on 14–16-kerroksisia. Asunto-, toimisto-, liike- ja pysäköintitilaa muodostuu yhteensä noin 51 000 neliömetriä”, Pekkarinen kertoo.

Kuopion Portin rakentaminen toteutetaan neljässä eri vaiheessa noin viiden vuoden aikana. Hankkeen on tarkoitus käynnistyä vielä tämän kevään aikana.

”Toinen merkittävä hanke Kuopion alueella on KYS Uusi Sydän -allianssihanke, johon Lapti valittiin päätoteuttajaksi. Hankkeen tavoitteena on toteuttaa uudet vuodeosastot ja hankealueen poliklinikkatilat, jotka palvelevat sairaalan kehittyvää toimintaa pitkälle tulevaisuuteen.

Hankekokonaisuuteen kuuluu uuden laajennusosan rakentaminen ja sen mahdollistamiseksi tarvittavien olemassa olevien rakennusten purkutyöt. Vanhan vuodeosastorakennuksen peruskorjaus kuuluu hankkeeseen optiona. Laajennusosa on suunniteltu toteutettavaksi kahdessa vaiheessa ja toteutetaan 10 kerroksisena”, Pekkarinen lisää.

KYS Uusi Sydän -hankkeen kokonaislaajuus on n. 60 000 bruttoneliömetriä ja hanke pääosiltaan on tarkoitus toteuttaa vuosina 2018–2024.

Kokeneelle työmaajohdolle kysyntää

Lapti tarjoaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä uralla nopeastikin. Hyvä työ huomataan ja siitä myös palkitaan. Laptilla päätöksentekovaltaa on viety työmaalle: vastaavalla työnjohtajalla on valtuudet päättää työmaan asioista hyvin itsenäisesti työpälliköiden tuella. Ilmapiiri on rento, ja aitoa tekemisen meininkiä on läpi koko organisaation.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia rakennusalan työtehtäviä. Meiltä löytyy töitä muun muassa kokeneille vastaaville työnjohtajille ja työnjohtajille. Lisäksi haemme nuorempia työnjohtajia kasvamaan vastuullisiin tehtäviin. Laptin mutkattomaan organisaatioon on helppo tulla ja hyvän työilmapiirin aistii koko yrityksessä, Laptin Itä-Suomen rakentamisesta vastaava tuotantojohtaja Jussi Heikkilä kertoo.

Heikkilä kiinnittää huomiota erityisesti tuotannon vetäjiin, työpäälliköihin ja työmaatasolla vastaaviin työnjohtajiin.

”Kokemusta vastaavista hankkeista löytyy ja pitää ennestään ollakin. Erityisesti arvostamme kokemusta korkeiden kohteiden ja/tai sairaalakohteiden rakentamisesta. Mikäli projektimme kiinnostaa, kannattaa soittaa. Jutellaan lisää”, Heikkilä vinkkaa.

Lue lisää avoimista tehtävistä täältä!

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi