Rakennetun ympäristön pienten ja suurten ihmeiden tekijä – tervetuloa kaltaistesi joukkoon. Meidän tämän päivän suunnitelmillamme rakennetaan huomisen merkittävimpiä rakennuksia.

Tähtäätkö korkealle niin urasi kuin harjakorkeuden suhteen? Me olemme mukana huomisen merkittävimmissä hankkeissa ja haluamme sinut mukaan joukkoihimme. Projektimme ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia, ja ne haastavat alan kokeneimmatkin tekijät. Jatkamme vahvalla kasvun tiellä ja haemme nyt erityisesti

Rakennesuunnittelijoita rakennetekniikan toimialalle Espooseen >

Projektipäälliköitä rakennetekniikan toimialalle Espooseen >

Teknisesti osaavassa, yhteistyötaitoisessa ja innostuneessa joukossamme on aina tilaa uusille tulevaisuuden rakentajille. Tarjoamme laajan kirjon suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä monenlaisille asiantuntijoille opiskelijoista kokeneisiin asiantuntijoihin toimipisteissämme ympäri Suomen.

Tule meille – täällä tehdään joka päivä pieniä ja suuria ihmeitä rakentamisen koko elinkaarelle.

Lue lisää ja katso kaikki avoimet tehtävämme täältä >

Sitowise on 1400 hengen rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki alan suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Yhdessä kehitämme ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin Suomen kiinnostavimmissa hankkeissa.

Meillä olet osa Suomen parhaiden asiantuntijoiden joukkoa. Pääset ammentamaan arvokasta oppia alan kokeneimmilta konkareilta ja innostusta nuoremmilta eksperteiltä. Sinun urasi on tärkein yhteinen projektimme – rakennamme yhdessä henkilökohtaisen urapolkusi, jonka rajat määrität sinä. Tervetuloa ihmeidentekijöiden joukkoon!