Tutkijasielu vie nyt teoriaa käytännöiksi

Pitkään tutkimus- ja kehitystehtävissä toiminut Antti Ruuska aloitti lokakuussa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Ylva-konsernin kestävän liiketoiminnan johtajana (Chief sustainability officer, CSO) ja johtoryhmän jäsenenä. Urakkana on ottaa muun muassa hiilineutraaliudessa näkyviä askelia eteenpäin ja kannustaa muitakin ilmastotalkoisiin.

Lehto löysi bisnesbuusterin SRV:stä

Lehto Groupin kaupallisena johtajana elokuussa aloittaneella Toni Kankareella on yli 15 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta. Aiemmin SRV:n leivissä olleen diplomi-insinöörin urakkana on laittaa uutta potkua Lehto Groupin myyntiin ja hankekehitykseen.

Liikenneinnovaattori Tommi Arola vie rakentamista digiaikaan

Rakennustietosäätiön uuden tutkimusyksikön johtaja DI Tommi Arola tekee melkoisen toimialaloikan, sillä aiemmassa pestissään Traficomissa hän keskittyi mm. liikennealan digitalisaatioon ja sen tutkimukseen. Nyt urakkana on luoda kiinteistö- ja rakennusalalle edellytyksiä, joiden myötä syntyy asiakaskeskeisiä digipalveluja ja yhteistyömuotoja tukemaan hyvää rakennustapaa.

Tutkijasielu Nina Flinck hyppäsi kenttätyöhön

Rakennusalan konsulttitalo Vison sai hiljattain uutta asiantuntijavahvistusta, kun Rala ry:ssä muun muassa yritysten johtamisjärjestelmien arvioijana ja rakentamistalouden tutkijana toiminut Nina Flinck siirtyi yhtiöön projektipäälliköksi. Uudessa pestissä hän pääsee yhdistämään teorioita myös käytännöiksi.