Lehto löysi bisnesbuusterin SRV:stä

Lehto Groupin kaupallisena johtajana elokuussa aloittaneella Toni Kankareella on yli 15 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta. Aiemmin SRV:n leivissä olleen diplomi-insinöörin urakkana on laittaa uutta potkua Lehto Groupin myyntiin ja hankekehitykseen.

Liikenneinnovaattori Tommi Arola vie rakentamista digiaikaan

Rakennustietosäätiön uuden tutkimusyksikön johtaja DI Tommi Arola tekee melkoisen toimialaloikan, sillä aiemmassa pestissään Traficomissa hän keskittyi mm. liikennealan digitalisaatioon ja sen tutkimukseen. Nyt urakkana on luoda kiinteistö- ja rakennusalalle edellytyksiä, joiden myötä syntyy asiakaskeskeisiä digipalveluja ja yhteistyömuotoja tukemaan hyvää rakennustapaa.

Tutkijasielu Nina Flinck hyppäsi kenttätyöhön

Rakennusalan konsulttitalo Vison sai hiljattain uutta asiantuntijavahvistusta, kun Rala ry:ssä muun muassa yritysten johtamisjärjestelmien arvioijana ja rakentamistalouden tutkijana toiminut Nina Flinck siirtyi yhtiöön projektipäälliköksi. Uudessa pestissä hän pääsee yhdistämään teorioita myös käytännöiksi.

Pitkä IT-ura vaihtuu yhdyskuntasuunnitteluun

Suunnittelu- ja konsulttitalo Ramboll saa toukokuussa uuden henkilöstöjohtajan, kun pestiin tarttuu pitkän HR-uran Fujitsussa tehnyt Terhi Pietari. Vaikka toimialat ovat varsin erilaiset, löytyy niistä HR-johtajan vinkkelistä myös paljon yhtäläisyyksiä, joista yksi on henkilöstön jatkuva kehittäminen.

Virpi Kehiakehi tarttuu nyt laaturuoriin

Pitkän työuran Helsingin kaupungin rakennusvalvonnassa tehnyt Virpi Kehiakehi aloitti lokakuussa A-Insinöörien kosteudenhallinnan ja tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijana Espoossa. Tavoitteena on kääntää rakennusalan jäykkää laatulaivaa asteittain paremmalle kurssille.