Pankinjohtajien usko kiinteistöjen ja asuntojen suosion kasvuun sijoituskohteina on huomattavasti vähäisempää kuin heidän uskonsa muiden sijoituskohteiden suosioon. Tämä ilmenee Finanssialan Keskusliiton Pankkibarometrikyselystä, johon haastateltiin pankinjohtajia toukokuun lopulla.

Pankinjohtajat eivät usko kiinteistöjen ja asuntojen suosion kasvuun sijoituskohteina

Pankinjohtajien usko kiinteistöjen ja asuntojen suosion kasvuun sijoituskohteina on huomattavasti vähäisempää kuin heidän uskonsa muiden sijoituskohteiden suosioon. Tämä ilmenee Finanssialan Keskusliiton Pankkibarometrikyselystä, johon haastateltiin pankinjohtajia toukokuun lopulla.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kyselyn mukaan ainoastaan 13 prosenttia pankinjohtajista ennakoi kiinteistöjen ja asuntojen kasvattavan suosiotaan sijoituskohteina, kun kaikkien muiden sijoituskohteiden suhteen yli puolet pankinjohtajista odottaa suosion kasvua. Toisaalta pankinjohtajat eivät usko myöskään kiinteistöjen ja asuntojen suosion laskuun sijoituskohteina, vaan 77 prosenttia pankinjohtajista arvioi niiden suosion säilyvän ennallaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pankinjohtajat eivät usko kiinteistöjen ja asuntojen suosion kasvuun sijoituskohteina”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi