Kokeile kuukausi maksutta

Skanssin kauppakeskuksen peruskivi muurattiin Turussa

Itäiseen Turkuun Helsingin moottoritien varteen kohoavan Skanssin kauppakeskuksen peruskivi muurattiin tänään. Hartela Oy rakentaa Skanssinmäen juurelle 40 000 kerrosneliön katetun kauppakeskuksen, johon tulee tilat noin 100 erikoisliikkeelle, Citymarket sekä hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä vapaa-ajan palveluita. Liiketilat rakennuttaa ja omistaa CapMan Real Estate II.

Itäiseen Turkuun Helsingin moottoritien varteen kohoavan Skanssin kauppakeskuksen peruskivi muurattiin tänään. Hartela Oy rakentaa Skanssinmäen juurelle 40 000 kerrosneliön katetun kauppakeskuksen, johon tulee tilat noin 100 erikoisliikkeelle, Citymarket sekä hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä vapaa-ajan palveluita. Liiketilat rakennuttaa ja omistaa CapMan Real Estate II.

Skanssin kauppakeskus tavoittelee 130 miljoonan euron myyntiä ja 4,5 miljoonan kävijän määrää vuosittain. Rakentaminen työllistää kolmen vuoden aikana parhaimmillaan 450 työntekijää. Rakennushankkeen kustannusarvio on noin 150 miljoonaa euroa vuoden 2007 hintatason mukaan.

Kauppakeskuksen ensimmäinen vaihe otetaan käyttöön keväällä 2009, jolloin valmistuvat myös Skanssin aluekeskuksen ensimmäiset asuntokohteet Hartela Oy:n toteuttamina. Asuinalueena Skanssi profiloituu korkealuokkaista kaupunkiasumista arvostaville lapsi- ja pienperheille. Asuintalot ovat 2-4-kerroksisia.

Alueen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Pekka Helin & Co. Rakennushankkeen muina suunnittelijoina toimivat Siikon Oy, Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy, Spritek Oy, Ramboll Oy ja L2 Paloturvallisuus Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanssin kauppakeskuksen peruskivi muurattiin Turussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat