Kokeile kuukausi maksutta

Varman kiinteistöjen tuotto parani 4,1 prosenttiin tammi-kesäkuussa

Eläkevakuutusyhtiö Varman kiinteistösijoitusten nettotuotto sitoutuneelle pääomalle oli kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa 115,0 miljoonaa euroa eli 4,1 prosenttia. Tuotto parani vuotta aiemmasta, jolloin se oli 3,5 prosenttia. Kiinteistösijoituksista suorien sijoitusten tuotto oli 3,6 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastojen tuotto 9,0 prosenttia.

Eläkevakuutusyhtiö Varman kiinteistösijoitusten nettotuotto sitoutuneelle pääomalle oli kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa 115,0 miljoonaa euroa eli 4,1 prosenttia. Tuotto parani vuotta aiemmasta, jolloin se oli 3,5 prosenttia. Kiinteistösijoituksista suorien sijoitusten tuotto oli 3,6 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastojen tuotto 9,0 prosenttia.

Varman kiinteistösijoitusten käyvä arvo kohosi 2 979,6 miljoonaan euroon, kun se oli vuotta aiemmin 2 800,3 miljoonaa euroa. Kiinteistöjen osuus yhtiön sijoituksista supistui 10,3 prosenttiin vuotta aiemmasta 11,1 prosentista.

Varmalla on käynnissä mittavia rakennushankkeita, jotka kasvattavat sen kiinteistösijoituskannan määrää selvästi. Näitä ovat matkailu- ja elämyskeskus Flamingo Vantaalla, toimistokiinteistö Panorama Tower Espoossa, kauppakeskus Rajalla Torniossa sekä Helsingin Salmisaareen valmistuva toimitilakokonaisuus, jossa Varman omaan käyttöön tulevien tilojen osuus valmistuu ensi kesänä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varman kiinteistöjen tuotto parani 4,1 prosenttiin tammi-kesäkuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat