Tampereen Seudun Osuuspankki myi viisi kiinteistöä

Tampereen Seudun Osuuspankki myi keskiviikkona viisi sijoituskiinteistöä Tampereelta, Nokialta ja Lempäälästä. Muun muassa pankin vanha toimitalo Kauppakatu 4:ssä Tampereella siirtyi uudelle omistajalle. Myytyjen kohteiden kokonaispinta-ala on noin 25 000 neliötä. Kiinteistöissä on noin 70 vuokralaista.

Tampereen Seudun Osuuspankki myi keskiviikkona viisi sijoituskiinteistöä Tampereelta, Nokialta ja Lempäälästä. Muun muassa pankin vanha toimitalo Kauppakatu 4:ssä Tampereella siirtyi uudelle omistajalle. Myytyjen kohteiden kokonaispinta-ala on noin 25 000 neliötä. Kiinteistöissä on noin 70 vuokralaista.

Pankin tiedotteen mukaan kiinteistöt osti tamperelainen kiinteistösijoittaja. Osuuspankki ei kerro julkisuuteen ostajan nimeä tai kauppahintaa. Toimitusjohtaja Olli Lehtilän mukaan kiinteistökaupalla ei ole merkittävää vaikutusta pankin tämän vuoden tulokseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampereen Seudun Osuuspankki myi viisi kiinteistöä”

Vastaa