Beltton myy 6,1 miljoonalla eurolla Vantaan kiinteistönsä

Toimisto- ja atk-oheistuotteita myyvä ja markkinoiva Beltton-Yhtiöt Oyj myy Vantaan Veromiehessä sijaitsevan Beltton-toimitalon ja maa-alueen 6,1 miljoonalla eurolla tanskalaisen kiinteistösijoitusyhtiön EU Invest A/S:n suomalaiselle tytäryhtiölle Alpha I Oy:lle. Myydyn toimitalon pinta-ala on 4 460 neliömetriä ja maa-alueen 7 943 neliömetriä.

Toimisto- ja atk-oheistuotteita myyvä ja markkinoiva Beltton-Yhtiöt Oyj myy Vantaan Veromiehessä sijaitsevan Beltton-toimitalon ja maa-alueen 6,1 miljoonalla eurolla tanskalaisen kiinteistösijoitusyhtiön EU Invest A/S:n suomalaiselle tytäryhtiölle Alpha I Oy:lle. Myydyn toimitalon pinta-ala on 4 460 neliömetriä ja maa-alueen 7 943 neliömetriä.

Beltton-konsernin yritysten toiminta Vantaan Manttaalitiellä jatkuu ennallaan, sillä Beltton ja Alpha I Oy ovat tehneet pitkäaikaisen vuokrasopimus kiinteistön vuokraamisesta. Belttonin omistukseen jää edelleen maa-alueen välittömästä läheisyydestä 10 052 neliömetrin tontti, jolla on rakennusoikeutta 5 412 neliömetriä.

Beltton-konserni kirjaa kiinteistökaupasta 3,5 miljoonan euron voiton.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Beltton myy 6,1 miljoonalla eurolla Vantaan kiinteistönsä”

Jätä kommentti