Beltton myy 6,1 miljoonalla eurolla Vantaan kiinteistönsä

Toimisto- ja atk-oheistuotteita myyvä ja markkinoiva Beltton-Yhtiöt Oyj myy Vantaan Veromiehessä sijaitsevan Beltton-toimitalon ja maa-alueen 6,1 miljoonalla eurolla tanskalaisen kiinteistösijoitusyhtiön EU Invest A/S:n suomalaiselle tytäryhtiölle Alpha I Oy:lle. Myydyn toimitalon pinta-ala on 4 460 neliömetriä ja maa-alueen 7 943 neliömetriä.

Toimisto- ja atk-oheistuotteita myyvä ja markkinoiva Beltton-Yhtiöt Oyj myy Vantaan Veromiehessä sijaitsevan Beltton-toimitalon ja maa-alueen 6,1 miljoonalla eurolla tanskalaisen kiinteistösijoitusyhtiön EU Invest A/S:n suomalaiselle tytäryhtiölle Alpha I Oy:lle. Myydyn toimitalon pinta-ala on 4 460 neliömetriä ja maa-alueen 7 943 neliömetriä.

Beltton-konsernin yritysten toiminta Vantaan Manttaalitiellä jatkuu ennallaan, sillä Beltton ja Alpha I Oy ovat tehneet pitkäaikaisen vuokrasopimus kiinteistön vuokraamisesta. Belttonin omistukseen jää edelleen maa-alueen välittömästä läheisyydestä 10 052 neliömetrin tontti, jolla on rakennusoikeutta 5 412 neliömetriä.

Beltton-konserni kirjaa kiinteistökaupasta 3,5 miljoonan euron voiton.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Beltton myy 6,1 miljoonalla eurolla Vantaan kiinteistönsä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi