Interavanti toteutti kiinteistökauppansa Unkarissa

Kiinteistösijoitusyhtiö Interavanti Oyj kertoo, että sen tytäryhtiö on tänään toteuttanut 15.11. solmitun aiesopimuksen mukaiset liiketoimet. Kaupalla Interavanti hankki Unkarissa sijaitsevan noin 1,5 hehtaarin maa-alueen ja sillä olevan noin 3 000 neliömetrin logistiikkakeskusrakennuksen. Rakennuksen yhteyteen on rakenteilla 1 680 neliömetrin laajennus, joka valmistuu vuoden 2008 alussa. Investointi on noin 3 miljoonaa euroa.

Kiinteistösijoitusyhtiö Interavanti Oyj kertoo, että sen tytäryhtiö on tänään toteuttanut 15.11. solmitun aiesopimuksen mukaiset liiketoimet. Kaupalla Interavanti hankki Unkarissa sijaitsevan noin 1,5 hehtaarin maa-alueen ja sillä olevan noin 3 000 neliömetrin logistiikkakeskusrakennuksen. Rakennuksen yhteyteen on rakenteilla 1 680 neliömetrin laajennus, joka valmistuu vuoden 2008 alussa. Investointi on noin 3 miljoonaa euroa.

Kohde sijaitsee Tatassa Budapest-Wien ja Budapest-Bratislava -moottoritien varrella, noin 60 kilometriä Budapestista länteen. Nyt toteutetun kaupan yhteydessä myös kohteen vuokrauksesta tehty esisopimus muuttui varsinaiseksi vuokrasopimukseksi. Interavantin tytäryhtiö vuokraa kohteen pitkäaikaisella sopimuksella VR-konserniin kuuluvan Oy Pohjolan Liikenne Ab:n konserniyhtiölle Raksped Kft:lle. 

Interavantin tytäryhtiö on sopinut myös ostavansa nyt ostetun tontin viereisen 1,5 hehtaarin maa-alueen ensi vuoden maaliskuussa. Maa-alueelle on tarkoitus rakentaa noin 5 000 neliön terminaali. Lisäksi sopimukseen sisältyy osto-optio viereisen 5 hehtaarin maa-alueen ostamisesta. Rakennusoikeus kyseessä oleville maa-alueille on yhteensä noin 36 000 neliötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Interavanti toteutti kiinteistökauppansa Unkarissa”

Jätä kommentti