Itella ostamassa Tuusulalta 5,3 miljoonalla eurolla 13,3 hehtaarin tontin logistiikkakeskukselle

Itella Logistics Oy ja Tuusulan kunta ovat solmineet esisopimuksen 13,3 hehtaarin suuruisen maa-alueen kiinteistökaupasta. Maa-alue sijaitsee valmisteilla olevalla asemakaavaehdotusalueella Etelä-Tuusulassa, Kulomäentien työpaikka-alueella. Tontille on kaavailtu rakennusoikeutta yhteensä noin 66 000 kerrosneliömetriä. Tontin myyntihinnaksi on sovittu 80 euroa/kerrosneliöltä eli kaupan kokonaishinnaksi muodostuu noin 5,3 miljoonaa euroa.

Itella Logistics Oy ja Tuusulan kunta ovat solmineet esisopimuksen 13,3 hehtaarin suuruisen maa-alueen kiinteistökaupasta. Maa-alue sijaitsee valmisteilla olevalla asemakaavaehdotusalueella Etelä-Tuusulassa, Kulomäentien työpaikka-alueella. Tontille on kaavailtu rakennusoikeutta yhteensä noin 66 000 kerrosneliömetriä. Tontin myyntihinnaksi on sovittu 80 euroa/kerrosneliöltä eli kaupan kokonaishinnaksi muodostuu noin 5,3 miljoonaa euroa.

Itella Logistiikka aikoo rakentaa tontille suuren palveluvaraston, jonne suunnitellaan varsinkin elintarvikealan asiakkuuksien sijoittamista. Itella Logistiikan johtaja Vesa Vertasen mukaan yhtiön tavoitteena on päästä rakentamaan uutta logistiikkakeskusta vuonna 2009. Alustavien suunnitelmien mukaan tontille rakennetaan L-kirjaimen muotoinen yksi suuri halli, jossa on varastotilaa arviolta noin 6-7 hehtaaria.

Itellan ja Tuusulan esisopimus tulee voimaan sen jälkeen, kun Tuusulan valtuusto on hyväksynyt sen marraskuun kokouksessaan. Tuusulan kunnan ja Itella Oyj:n välinen lopullinen kiinteistökauppa on määrä tehdä kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun kaupan kohteena oleva alue on asemakaavoitettu. Esisopimus purkautuu, mikäli maa-alueille ei ole 30.6.2008 mennessä hyväksytty asemakaavaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Itella ostamassa Tuusulalta 5,3 miljoonalla eurolla 13,3 hehtaarin tontin logistiikkakeskukselle”

Jätä kommentti