Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän kaupungilta vihreää valoa Fennovoiman ydinvoimahankkeelle

Jyväskylän kaupunginhallitus on antanut tänään pitämässään kokouksessa Jyväskylän Energia Oy:lle konserniohjeen, jonka mukaan yhtiö voi päättää osallistua Fennovoima Oy:n ydinvoimalahankkeen valmisteluvaiheeseen. Kaupunginhallitus päätti asiasta äänin 9-4. Hankkeen valmisteluvaiheen kustannusarvio on reilut 24 miljoonaa euroa.

Jyväskylän kaupunginhallitus on antanut tänään pitämässään kokouksessa Jyväskylän Energia Oy:lle konserniohjeen, jonka mukaan yhtiö voi päättää osallistua Fennovoima Oy:n ydinvoimalahankkeen valmisteluvaiheeseen. Kaupunginhallitus päätti asiasta äänin 9-4. Hankkeen valmisteluvaiheen kustannusarvio on reilut 24 miljoonaa euroa.

Jyväskylän Energia päättää osallistumisestaan hankkeen valmisteluvaiheeseen yhtiön hallituksen kokouksessa tiistaina 13.11. Valmisteluvaiheen jälkeen tehtävä lopullinen investointipäätös edellyttää vielä konsernijohdon uutta hyväksyntää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän kaupungilta vihreää valoa Fennovoiman ydinvoimahankkeelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat