Kauppakeskuskiinteistöt FEA osti logistiikkakiinteistön Kouvolasta

Kauppakeskuskiinteistöt FEA Ky -kiinteistörahasto on ostanut 15 651 neliömetrin logistiikkakiinteistön Kouvolasta. Kaupungin logistiikka-alueella, Kullasvaarantie 4:ssä sijaitseva vuonna 2005 valmistunut terminaalikiinteistö ostettiin Kouvola Cargo Handling Oy:ltä. Rakennus on kokonaan vuokrattu.

Kauppakeskuskiinteistöt FEA Ky -kiinteistörahasto on ostanut 15 651 neliömetrin logistiikkakiinteistön Kouvolasta. Kaupungin logistiikka-alueella, Kullasvaarantie 4:ssä sijaitseva vuonna 2005 valmistunut terminaalikiinteistö ostettiin Kouvola Cargo Handling Oy:ltä. Rakennus on kokonaan vuokrattu.

Ostettu kiinteistö on Kauppakeskuskiinteistöt FEA Ky:n ensimmäinen logistiikkakohde. Kaupan jälkeen rahaston hallinnoinnissa olevan kiinteistövarallisuuden arvo mukaan lukien rakenteilla olevat kohteet on noin 83 miljoonaa euroa. Noin vuosi sitten toimintansa aloittaneen rahaston tavoitekoko on 300 miljoonaa euroa. Sen sijoituskohteiden tavoitekoko on noin 10-50 miljoonaa euroa.

Rahaston sijoituskohteita ovat kohtuullisen matalan riskin omaavat kauppakeskukset, retail park -tyyppiset kohteet sekä muut liike- ja logistiikkakiinteistöt pääkaupunkiseudulla, kasvukeskuksissa ja muissa suurimmissa kaupungeissa Suomessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kauppakeskuskiinteistöt FEA osti logistiikkakiinteistön Kouvolasta”

Vastaa