Kokeile kuukausi maksutta

Kemppi Capital sijoittaa 10 miljoonaa euroa Lahteen rakennettavaan kiinteistöön

Sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan keskittyvä Kemppi Capital Oy investoi noin 10 miljoonaa euroa Lahden Okeroisiin rakennettavaan noin 8 500 kerrosneliömetrin suuruiseen kiinteistöön, johon tulee sekä toimisto- että tuotantotiloja. Rakennustyöt alkavat joulukuun 2007 alussa ja rakennusaikataulun mukaan tilat valmistuvat elokuussa 2008.

Sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan keskittyvä Kemppi Capital Oy investoi noin 10 miljoonaa euroa Lahden Okeroisiin rakennettavaan noin 8 500 kerrosneliömetrin suuruiseen kiinteistöön, johon tulee sekä toimisto- että tuotantotiloja. Rakennustyöt alkavat joulukuun 2007 alussa ja rakennusaikataulun mukaan tilat valmistuvat elokuussa 2008.

Kiinteistön päävuokralaiseksi tulee Kemppi Capitalin hitsauslaitteita valmistava tytäryhtiö Kemppi Oy, joka siirtää uuteen tehtaaseen elektroniikka- ja käämikomponenttituotantoa.

Myös Kemppi Oy investoi kahden seuraavan vuoden aikana noin 5 miljoonaa euroa omistamansa teollisuuskiinteistön laajennukseen, johon valmistuu muun muassa tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioiden, sekä tuotannon ja logistiikan tiloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kemppi Capital sijoittaa 10 miljoonaa euroa Lahteen rakennettavaan kiinteistöön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat